Årsmøte 2023 – Byåsen
Styreleder Roar Reitan og nestleder Teodora Tomac. FOTO: BYÅSEN

Årsmøte 2023

Torsdag 09.03.23 klokken 19.00 ble årsmøtet i Byåsen Håndball Elite avholdt. Avtroppende styreleder Morten Holck ønsket velkommen og møtet fulgte deretter sakslisten. Styrets beretning, revisors beretning, kontrollkomiteens beretning og årsregnskapet ble lagt frem. Det ble en meget positiv kveld, økonomien ble meldt tilbake på rett kjøl og klubbens fremtidige planer høres meget spennende og gjennomførbare ut.

Etter endt møte så var det skjedd noen forandringer i styret. Vår styreleder gjennom de siste fire årene hadde gitt beskjed om at han ikke stilte til gjenvalg og vi hadde også grunnet opprykk innad, styremedlemsverv som måtte fylles. Valgkomiteen hadde gjort en kjempejobb før møtet og alle kandidatene ble innvalgt.

Byåsen på nye veier, mot nye høyder.

Det er meget gledelig å informere om at vi nå er nesten 50/50 når det gjelder kjønnsfordeling innad i klubbens styre, administrasjon og trenerteam. (Kvinnelig trener, fysioterapeut, arrangementsansvarlig, nestleder og 2 styremedlemmer)

Kandidatene

Styreleder:

Roar Reitan vil med sin bakgrunn som tidligere fotballspiller, leder, grunder og økonom bidra til å ta klubben mot nye høyder både sportslig og økonomisk. Det skal gjøres ved å bygge en sterk vinnerkultur både på og utenfor banen, dette for å utvikle produktet Byåsen.

Nestleder:

Teodora Tomac vil som nestleder ta med seg et enormt hjerte for klubben. Kombinasjonen av hennes yrkeserfaring og mangeårig utøver innenfor toppidretten gir en nestleder som er vant til å jobbe strukturert og sette seg tøffe mål. Teodora er «kapteinen» som vil bygge et sterkt lag for å nå klubben sine mål. Hun vil utvikle sporten og produktet Byåsen og skape en attraktiv og felles arena for samarbeidspartnere.

Styremedlem:

For å styrke styret ytterligere har Helle Pettersen også takket ja til å bidra. Hun har erfaringer fra yrkeslivet innen salg og markedsføring, sitt engasjement innenfor håndballen både som spiller og breddetrener og ikke minst sin erfaring med gjennomføring av større håndballarrangement de senere årene.

Styremedlem:

Det siste nye forsterkende tilskuddet i det nye styret er Hanne Mathisen, tidligere elitespiller for Byåsen og har alltid hatt et sterkt hjerte for klubben. Hun er en nettverksbygger som tar med seg sin lange erfaring innen markedsføring fra reklamebransjen og er vant til å jobbe strukturert og målrettet. Konkurranseinstinktet lever fortsatt, og med sin daglige erfaring innen merkevarebygging, konseptutvikling og digital markedsføring, vil hun bidra til å hjelpe Byåsen so produkt og sammen med deres samarbeidspartnere.

Følgende styre ble enstemmig valgt:

FunksjonNavnMerknaderPeriode
StyrelederRoar Reitan 2024
NestlederTeodora Tomac 2025
StyremedlemFridthjov Brun 2025
StyremedlemHelle Pettersenny2025
StyremedlemHanne Mathisenny2025
StyremedlemVidar RisethIkke på valg2024
StyremedlemTom Are TheodorsenIkke på valg2024

Vår nye styreleder Reitan og nestleder Tomac i fin positur FOTO:BYÅSEN.