Astrid Holstad tilbake i Byåsentrøya – Byåsen

Astrid Holstad tilbake i Byåsentrøya

Etter to sesonger i andre klubber, er Astrid igjen å finne i Byåsens farger fra sesongen 17/18

Astrid Holstad spilte i Byåsen fra 2011-2015, før hun dro til Nederland for å spille for Sercodak Dalfsen. Her var hun i en sesong, før hun returnerte til Norge. Fjorårssesongen spilte hun i Storhamar, og vi er nå glade for å ha henne tilbake i Byåsen den kommende sesongen.

Selv sier hun følgende om returen til Byåsen og Trondheim: «Jeg er tilbake i Byåsen fordi det er her jeg føler meg hjemme. Det har vært spennende å reise litt rundt og prøve nye ting, men det har fått meg til å innse at Trondheim og Byåsen er hvor hjertet mitt ligger. Jeg føler meg heldig som har fått lov å komme tilbake og er sikker på at dette kommer til å bli bra.»

» Vi ønsker en tidligere Byåsenspiller velkommen tilbake. Når du som Astrid har vært i klubben i flere år, så er det lettere å komme inn i lagets rutiner igjen. Dessuten kjenner Astrid de fleste spillerne, noe som gjør det enklere å finne seg til rette i laget. Jeg håper Astrid kan utvikle seg videre nå som hun er tilbake, og samtidig ha med seg noen erfaringer fra Dalfsen og Storhamar som kan være verdifulle for oss» Sier hovedtrener Arne Högdahl.

Vi gleder oss til å se Astrid i gang igjen til høsten!