ASTRID OPPSUMMERER TERTNES KAMPEN – Byåsen
FOTO: Lykt Foto&Film

ASTRID OPPSUMMERER TERTNES KAMPEN

«Det ble en tett kamp, hvor følelsen i laget er god og vi har troen hele veien. Et stort steg opp fra forrige kamp. Det føles dessverre ut som vi blir snytt for seieren på grunn av noen rare dommeravgjørelser mot slutten. Føles litt som et tap akkurat nå, men ett poeng er da ihvertfall noe. Forsvaret var tilbake der det skal være. Ellers flyter det tidvis bra i det etablerte angrepet og vi er gode til å sette fart etter fremover.»

Astrid Holstad Mjøen bidro med 3 mål mot Tertnes .

«Vi hadde bestemt oss for å sette forsvaret og det synes jeg vi gjorde. Vi kom til mange gode sjanser ved å kjøre etter med bra tempo, men slet litt med å score helt i starten. Etter en kjapp peptalk ble vi enig om at vi bare skulle fortsette i samme spor, så ville sjansene sitte etterhvert. Det gjorde de. Jeg syns vi er flinke til å spille hverandre gode og finne linja. Sitter igjen med følelsen av at vi er et bedre lag enn Tertnes i 1.omgang og vi var egentlig ganske fornøyd med hvordan vi fremsto de første 30 minuttene.

Det henges i lufta når Astrid satser fra kantposisjon.

«Starten av 2.omgang er ganske bra med hurtig ballgang og fint samspill. Det førte til at Tertnes satte inn et ekstra gir og la om forsvaret sitt. Da sleit vi med å få fart på det etablerte angrepet vårt. Dette preget resten av kampen. Det er bra at det ble uavgjort når situasjonen først ble som den ble. Men når det flyter bra for oss mot slutten, er det skuffende ikke å vinne.»

Seriekamp Rema 1000-ligaen 5. februar 2020

TERTNES – BYÅSEN 24-24 (12-13)

Målscore Byåsen

Caroline Aar Jacobsen 5
Julie Bøe Jacobsen 5
Patrycja Swierzewska 4
Astrid Mjøen Holstad 3
Anna Bjørke Kallestad 2
Oda Uthus 2
Teodora Tomac 2
Anna Huse 1

Målscore Tertnes:

Thea Stankiewicz 6
Tina Abdulla 5
Linn Gossé 5
Madeleine Hilby 3
Katarina Berens 2
Benedicte Nesdal 1
Hermine M. Auberg 1
Rikke L. Øyerhamn 1

Intervju hentet på Håndballspiller .Skrevet av Trond Sørøy .

https://www.facebook.com/bakspiller/?epa=SEARCH_BOX