Bare nesten for Byåsen – Byåsen

Bare nesten for Byåsen

Etter to harde kamper er eventyret over for denne gang. Med sifrene 46-49 sammenlagt må jentene si takk for denne gang for laget som også slo oss ut i forrige sesongs europa-cup.

– Vi var klar over at det kom til å bli tøft, men vi var veldig innstilt på at det var mulig å vinne med 3-4 mål i dagens kamp. Det er kjedelig at det ikke holder inn, men vi skal ta med oss mye positivt fra helgen, sier June Andenæs.

I dagens kamp ser vi kanskje en av sesongens beste forsvar, men det ville seg ikke 100% i angrepsspillet. Det er allikevel noe å at med seg inn i sluttspurten av sesongen. Nå er det kun serie og sluttspill som jentene skal konsentrere seg om, og er veldig klar på at det er avgjørende kamper igjen.

Igjen står Terese en god kamp bakerst. Ida treffer godt når det begynner å dra seg til, og har noen avgjørende scoringer i slutten som holder Byåsen inne i kampen til siste slutt.

Målscorere Byåsen: Tonje Nøstvold (6), June Andenæs (3), Ida Alstad (8), Sara Andersson (1), Raja Toumi (3), Camilla Herrem (2).