Beachjentene fosser frem i VM – Byåsen

Beachjentene fosser frem i VM

Etter 3 strake seire i gruppespillet er Maren og resten av Beachjentene klare for Hovedrunden i årets VM i Russland!

Etter en litt smånervøs og tett åpningskamp mot Vietnam, 2-0 /14:11 / 17:15) har jentene virkelig våknet i årets mesterskap. I Norges andre kamp fikk Mexico kjenne norsk kraft og tæl, og måtte se seg klart slått av Norge, også her vant Norge 2-0 (27:17, 26:19).

 

Det var knyttet stor spenning til gårsdagens gruppefinale mot danskene som også hadde vunnet begge sine foregående kamper. Kampen var som ventet tett og jevn, men Maren og Beachjentene viste virkelig hvordan beachhåndball skulle spilles og tok sin tredje strake seier med settseirene 20:16 og 21:18. Norge ble med dette gruppevinnere med 6 poeng.

 

Etter en som nevnt litt tam åpning av Norge har laget og Maren virkelig funnet frem kruttet! I åpningskampen satte Maren inn 2 poeng, mens hun i kampene mot Mexico og Danmark viste tendensene fra fjorårets EM hvor hun ble hele mesterskapets toppscorer! 12 og 11 poeng satte hun i de sistnevnte kampene! I tillegg til å være en av lagets toppscorere står hun knallhardt i forsvar!

 

I Hovedrunden havnet Norge i gruppe 2 med Brasil, Russland, Thailand, Danmark og Vietnam. Norge tar her med seg seirene mot henholdsvis Danmark og Vietnam i gruppespillet, og skal derfor kun spille kampene mot Brasil, Russland og Thailand. Disse lagene spilte i samme gruppe, hvor Brasil vant gruppen foran Russland og Thailand.

Norges kamper i Hovedrunden spilles som flg. (norsk tid):

26.07 kl. 11:20 Thailand-Norge
26.07 kl. 17:10 Russland-Norge
27.07 kl. 16:30 Brasil-Norge

 

I en kort kommentar fra Kazan i Russland oppsummerer Maren VM hittil på følgende måte – «Vi har hatt en stigende kurve så langt i mesterskapet, hvor vi avsluttet gruppespillet med en veldig bra lagseier mot Danmark. Vi er nå puljevinnere og har et godt utgangspunkt inn mot hovedrunden»!

 

Vi håper mange vil følge jentene videre utover i VM. Vi kan love dere en flott opplevelse og god tricky håndball. Kampene kan streames via denne linken:

/https://handballrussia2018.com/

Byåsen Håndball Elite ønsker Norges Beachjenter og særlig Maren lykke til videre i mesterskapet, og gleder oss til å følge dere gjennom Hovedrunden.

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)