Besøk på Vardesenteret – Byåsen

Besøk på Vardesenteret

Under siste hjemmekamp denne sesongen ble Camilla Herrem sin drakt auksjonert bort i pausen. Inntektene skulle gå uavkortet til Kreftforeningen, og vi fikk inn 3600kr.

Onsdag 28.mai tok vi turen til Vardesenteret på St.Olavs Hospital, for å overrekke sjekken til Kreftforeningen. Vardesenteret er et lavtterskeltilbud for kreftrammede, pårørende, og etterlatte, som ønsker å ha et sted hvor man kan ha kurs, prate, strikke, og utveksle erfaringer blant likesinnede. Vardesenteret på St.Olav åpnet i september 2013, og når vi var der hadde de Smoothie-kurs for brukerne.

Vi fikk omvisning på et flott og innbydende senter, og møtt mange brukere. Det var flere representanter fra Brystkreftforeningen til stede, da pengene er øremerket Rosa sløyfe-aksjonen. Eva Faanes, Distriktsjef i Kreftforeningen, fikk tildelt sjekken av Camilla.

Vi synes Kreftforeningen gjør en veldig bra jobb, og Vardesenteret er et utrolig fint tiltak innen kreftomsorg. Vi håper å i fremtiden også kunne bidra med det vi kan, for å støtte det arbeidet Kreftforeningen gjør.