Besøker moderklubb og legender – Byåsen

Besøker moderklubb og legender

Det er en travel tid for våre elitespillere med oppkjøring til del to av seriespill , skole eksamen og mange oppdrag ute hos lokale klubber.

Teodora Tomac besøkte denne uka Rapp håndball for å trene unge håpefulle Rapp spillere som blant annet er med i den nasjonale Bring serien i år. Det ble to gode økter med spillere i alderen 12 -15 år.

Teodora Tomac sammen spillergruppa på Rapp J03

Vår yngste spiller Kristin Loraas Eirksson tok turen hjem til Skaun håndball for å trene J15 sammen med mannen som startet det norske håndballeventyret på damesiden Sven tore Jacobsen. Artig å gi tilbake til lokale spillere, sier Kristin etter sitt besøk i Skaun.

Krisitn , Sven Tore og spillergruppe er godt fornøyd etter trening

På Melhus hadde Marie Rokkones Hansen trening med Melhus Håndball J03 forrige uke. Der ble det lagt vekt på fysisk trening . Vi som husker Marie som 15 åring vet at det har vært noen treningsøkter for å komme på det nivået hun er i dag. Hun er fast på det Norske Juniorlandslaget og en viktig spiller for Byåsen Håndball Elite. Det å vise yngre spillere hva som skal til kan være en god investering for fremtiden.