Billettsalget tar seg opp – Byåsen

Billettsalget tar seg opp

Forhåndssalget av billetter til kampen mellom Byåsen og Larvik er svært positivt.

Førstkommende lørdag er det duket for sesongens store kamp her i Trondheim Spektrum mellom Byåsen og Larvik. Larvik, kommer som regjerende Champions League mestre og det har tydeligvis folk merket seg.

– Vi oppfordrer derfor publikum til å forhåndskjøpe billetter. Det sparer man både tid og penger på, sier arrangementsansvarlig i klubben Thomas Olsen.

Ekstra parkeringsplasser

– Forhåndssalget har vært meget bra og det ser ut til at det blir mye folk. Derfor har vi ordnet med fri parkering i området ved Skansen og på Leutenhaven fra kl 15:00 på lørdag, sier Thomas.

Ligger til rette for en god kamp

Det er duket for sesongens siste serierunde når Larvik, som er regjerende serie-, Norges og Champions League mester, står på motsatt banehalvdel. Skal vi tro Byåsenjentene blir det litt av en kamp i Trondheim Spektrum og jentene lover å sette tenna i parketten og gi alt i kampen mot Larvik.

Brytes rekka?

Nå er det flere år siden noen i Norge har slått Larvik og det akter Byåsen å gjøre noe med. Lørdag 17. mars kan bli dagen Larvik reiser hjem uten poeng. Sist gang lagene møttes i Arena Larvik tapte Byåsen med knepne 3 mål etter det som var en meget jevn og spennende kamp.

Skal du gå på en håndballkamp i år, så er dette kampen!

Det blir masse moro i hallen med blant annet:

  • GIVEAWAYS!
  • RBK-SHOW I PAUSEN!
  • STANDS!
  • HAIFIVE & DELFI!
  • SALG I SUPPORTERSHOPEN!
  • AUTOGRAFSKRIVING!

Billetter anbefaler vi på det sterkeste at man kjøper på forhånd!

KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER!