Bli bedre kjent med Kristin Loraas – Byåsen
Kristin Loraas, Bakspiller FOTO: Lykt Foto&Film

Bli bedre kjent med Kristin Loraas

Tekst: Trond Sørøy. Onsdag 8. april 2020.

Kristin Loraas Eiriksson (19) er en spennende og talentfull bakspiller som har fått stadig mer tillit hos Byåsen Elite. Etter at sykdom holdt henne på sidelinjen i høst har hun hatt en jevn fin utvikling og har tatt ansvar når hun har fått spilletid i Rema1000-ligaen. ..

Kristin er en spiller som helt klart tok mer plass etter Jul. Det vises godt på trening og innhoppene på kamp ble mer og mer synlig .

Kristin Loraas Eiriksson : «Jeg kom til Byåsen da jeg var 15 år, så jeg har spilt her i fire sesonger og starter nå på min femte. Har vært i elite i to sesonger og hospiterte før det.»..Godt støtteapparat.«Jeg trives veldig godt, med gode lagvenninner og en topp treningshverdag. Det betyr mye å ha et godt støtteapparat med trenere, klubben, Olympiatoppen og det gode samarbeidet med Heimdal videregående skole for min del. I tillegg har vi en god miks av rutinerte og unge spillere, der alle vil mye.»

Tillit

«Det er gøy å få stadig mer spilletid i eliteserien. Grunnlaget legger man på trening, og når man lykkes der, er det veldig gøy at jeg får mer og mer tillit i kamp.»

Er trygg

«Det er viktig for meg å ha nok spilletid slik at jeg får utviklet meg. 2. divisjon med Byåsen Bredde har vært en bra arena, der jeg har fått mye spilletid og tatt mye ansvar. Jeg føler jeg har tatt sjansene mine på kampene i elite når jeg har kommet utpå banen. Jeg føler trygghet nok til å gå på mål og gjøre det jeg er god på.»

I utvikling

I både forsvar og angrep, så synes jeg at jeg leser spillet godt, er rask og tøff og samarbeider bra med de rundt meg. Jeg er god på både langskudd og gjennombrudd. Byåsen Elite spiller hurtig håndball som passer meg veldig fint. Kulturen i laget er positiv og trygg, slik at jeg føler jeg har trygghet til å prøve og feile, og det tror jeg har vært det viktigste for at jeg har utviklet meg denne sesongen.»

Syk i høst

Jeg var ute med sykdom i en lang periode i høst, og har måttet bygge meg opp til å bli kampklar igjen. Det var veldig kjedelig å være på sidelinjen, men etter at jeg ble frisk og fikk trene for fullt, så var det godt å være tilbake.»

Gir mersmak

Treningshverdagen min er i Byåsen Elite, men har vært med Byåsen Bredde i 2.divisjon og spilt kamper der. Synes det var kjedelig at vi ikke klarte å rykke opp til 1. divisjon. Alt i alt er jeg fornøyd med årets sesong, spesielt med at vi tok bronse med Elite. Det var veldig gøy å være med på dette, og det gir mersmak.»

Kristin er uten tvil klar for et høyere nivå enn 2.divisjon . Det blir meget gøy å følge hennes kamp om spilletid i Rema 1000 Ligaen.

Tøffere på mål

Hovedfokuset mitt denne sesongen har vært å bli enda tøffere på mål og tørre i angrep. Jeg gir 100% på trening, og da kommer utviklingen. Jeg har hatt god oppfølging på dette, og har lykkes mer og mer med det. Jeg føler at jeg har benyttet sjansene mine godt.»

Inn å følg håndballspiller her : https://www.facebook.com/bakspiller

Foto: Lykt AS