Bli kjent med våre bakspillere – Byåsen

Bli kjent med våre bakspillere

Neste spiller ut Dina Klungtveit Olufsen.

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Da spilte jeg på Ålgårds J 16 og 2.Div

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy – NM 20?

Å spille Bring og Lerøy er utrolig gøy og utfordrende! Det er stor forskjell på å spille aldersbestemt og seniorhåndball, men det er alltid gøy å måle krefter med jevnaldrende og spille sammen med de man har spilt med i alle år!

3.Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Byåsens trenings kultur og evne til spillerutvikling! I tillegg er det et lag med mange gode kvaliteter, samt gode ressurser rundt laget!

4.Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Det blir veldig spennende og nytt! Jeg har bodd på- og spilt for Ålgård i alle år, så det blir nok en utfordring! Likevel gleder jeg meg veldig til å komme i gang!

5.Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Det blir å legge ned arbeidet i den fysiske treningen og legge et godt grunnlag for kommende sesong! Vanskelig å si noe om hvordan den blir mtp uvissheten, men det blir nok begrenset med fellestreninger med det første.

6.Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Slik det er nå fokuserer jeg på det fysiske samtidig som jeg ser mye håndball, både egne og andres kamper. Ellers prøver jeg å sette meg delmål underveis!

7.Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Laget er nokså det samme neste sesong som det har vært denne sesongen, slik at det gjerne er lettere å bygge videre på fjoråret. I tillegg spilles det fartsfylt håndball og det er en god kombinasjon av unge og rutinerte!

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

Jeg har flere delmål, men langsiktig er målet å hele tiden jobbe for å se hvor langt jeg kan nå. Neste delmål er å bli god nok til å få prøve meg på øverste nivå i Norge.

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Når jeg ikke trener bruker jeg tiden min på skolearbeid, familie og venner! I tillegg til å se mye håndball.

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Da vil jeg kanskje si at jeg har en kreativ spillestil og spilleforståelse.