Bli kjent med våre bakspillere – Byåsen
FOTO: Lykt Foto&Film

Bli kjent med våre bakspillere

Anna Kallestad tok store steg denne sesongen

Hvor spilte du som 16 åring ?

Spilte for Os Turn Håndball.

Hvordan opplevde du å være med i Bring/Lerøy – NM 20?

Det var virkelig et høydepunkt i min karrière. Ble kjent med så mange håndballspillere på tvers av Norge. Var også interessant å se hvor høyt nivå det var på de andre lagene.

Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg følte Byåsen var et fint steg å ta etter 3 sesonger for Sola Håndball. Hverdagen ville bli enda mer optimalt tilpasset slik at jeg fikk enda mer tid til å bli en bedre håndballspiller. Byåsen hadde også et imponerende lag som jeg gjerne ville være en del av.

Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen ?

Den første tiden i Byåsen var tøff, men lærerik. Treningsmessig var det en ganske stor overgang for meg, så det tok tid før kroppen responderte slik jeg ville. Jeg fikk også mer ansvar i klubben enn jeg var vant til fra tidligere. Resultatmessig var første høsten hard, da det ikke gikk helt den veien vi ønsket.

Fortell litt om årets sesong oppkjøring ?

Begynte vel oppkjøringen siste uken i juli. Vi hadde masse overskudd når vi møttes igjen etter 4 uker ferie og alle var motiverte. Vi fikk 5 gode uker med kvalitet med blant annet en tur til Tyskland på turnering. Der møtte vi mye god motstand og var bedre rustet til sesongen ble blåst i gang.

Hvordan jobber du for å utvikle ditt eget spill?

Jeg prøver å sette meg delmål underveis, med ulike oppgaver som jeg er bevisste på under treninger. Jeg prøver hele tiden å bli enda bedre på mine styrker, men også jobbe med svakheter.

Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

En av styrkene våre blir at vi beholder så og si alle spillere fra denne sesongen. Jeg håper vi får vist at vi er enda mer samspilte enn tidligere.

Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

Jeg har lyst til å utnytte mitt eget potensial så godt som overhode mulig. Hvis det er godt nok til en plass på landslaget er det en herlig bonus

Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Jeg studerer til å bli sivilingeniør. Er også glad i å tilbringe tid med familie/venner.

Hva er din signatur som håndballspiller?

Jeg vil si at min signatur som håndballspiller er skudd bak i fra banen.