Bli kjent med våre bakspillere – Byåsen

Bli kjent med våre bakspillere

Neste spiller ut er Ane Bagøien Hjulstad

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Jeg spilte i Melhus/Gimse.

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy – NM 20?

Vi hadde ikke noe Bring- eller Lerøy-lag på Melhus, men var så heldig å få oppleve siste år med Lerøy da jeg byttet til Byåsen bredde. Lerøy, i likhet med NM 20, opplevde jeg som utrolig gøy og suksessrikt! Det var første gang jeg virkelig fikk kjenne på hvordan det var å spille mot gode jevnaldrende lag. Jeg gleder meg til å se hvor bra vi kan gjøre det i denne sesongens NM20.

3.Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg endte opp i Byåsen mye på grunn av treningstilbudet og fordi jeg hadde hospitert på treninger fra før, noe som gjorde at jeg visste litt mer av hva det var jeg gikk til. Klubben har også mange gode spillere som jeg setter pris på å kunne lære mye av.

4.Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Den første tiden i Byåsen var spennende og bydde på mye nytt. Møtte en helt ny trenings hverdag, pluss at jeg kom inn i ei ny treningsgruppe. I starten var jeg litt nervøs, men det gikk raskt over da jeg oppdaget at dette var en god og sammensveiset jentegjeng som tok meg veldig godt i mot!

5.Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Oppkjøringen i år blir vel litt annerledes enn tidligere, ettersom at vi ikke har mulighet for å kjøre økter felles akkurat nå. Alle har individuelle fokusområder hvor man trener godt fysisk i denne perioden. Selv om vi ikke trener sammen, jobber alle hardt for å komme tilbake for fullt når sesonger starter!

6.Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Jeg setter meg ulike mål som jeg jobber mot, samtidig som at jeg prøver å lære av de andre spillerne på laget.

7.Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Jeg tenker at styrkene til Byåsen vil være at laget har en god blanding av ulike spillertyper, noe som kommer til å gjøre oss ekstra farlige. Tror også at plasseringen i år gir mersmak, noe som vil motivere oss til å yte mer både på trening og i kamp.

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

I første omgang så ønsker jeg å etablere meg på eliteserienivå.

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Jeg har hatt et friår fra skole, hvor jeg har jobbet en del i barnehage. Ellers er jeg en del med venner og liker å slappe av.

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Jeg er disiplinert og leser spillet godt.

FOTO: Lykt Foto&Film