Bli kjent med våre bakspillere – Byåsen

Bli kjent med våre bakspillere

Teodora Tomac har enorm erfaring som de yngre i gruppa nyter godt av.

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Spilte først for Ranheim, og ble Selbu spiller mens jeg fortsatt var 16.

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy – NM 20?

På min tid så het det Spar-serien. Sitter igjen med mange gode minner fra min tid som juniorspiller.

God kaffe før kamp er helt klart viktig for Teodora.

3.Hvorfor ble det Byåsen?

Byåsen har alltid vært drømmen som liten, og jeg har alltid vært i hallen å sett de spille kamp og trene. Det var et naturlig steg opp for meg. Jeg hadde fått mange gode år i Selbu, og da Byåsen kom på banen var jeg ikke i tvil om at det var et lag jeg ønsket å være en del av. Her fikk jeg en ny hverdag med mange dyktige spillere rundt meg, og ikke minst en trener i Valery Putans som lærte meg utrolig mye

4.Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Tiden i Byåsen har først og fremst vært veldig gøy! Jeg har fått mange gode venner og jeg har opplevd mye positivt sportslig.

5.Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Vi er alle spent på når vi får møttes hele gjengen, men inntil videre så er det mye egentrening. Jeg ser frem til å møte jentene på parketten igjen.

6.Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Jeg ser mye håndball, og tror mange spillere, spesielt unge spillere kan ha ekstremt lærdom av å se håndball. Enten det er kamper av seg selv eller andre. Også har jeg en veldig håndballinteressert familie, hvor ofte taktikk og teknikk blir diskutert rundt middagsbordet. I tillegg så trener jeg selvfølgelig mye. Og prøver å bruke hver trening, enten det er fysisk eller håndball, på å utvikle meg eller for å forsterke kvaliteter jeg anser som viktig for mitt spill

7.Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Jeg tror styrken vår er at vi er en gjeng hardtarbeidende jenter som ønsker å ta nye steg hele tiden. Også gjelder det å være smart i treningsarbeidet for å få utløp for denne styrken også i kamp. Årets sesong har vært en suksess for oss som lag, 3.plass. Utrolig stolt av jentene!

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

1.plass med Byåsen, det hadde vært drømmen!

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Er mye sammen med familien min, lille Filippa på snart to år. Og Andreas. Også jobber jeg i Offshore Health Services. Ellers liker jeg å ta en lunsj/ kaffe i byen med venner og familie.

10. Hva er din signatur som håndballspiller

To og to samarbeid. Rolig og taktisk sterk.

FOTO: Lykt Foto&Film