Bli kjent med våre bakspillere – Byåsen

Bli kjent med våre bakspillere

Først ut er playmaker Julie bøe Jacobsen .

1. Hvor spilte du som 16 åring?

Da spilte jeg i Nit/Hak.

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy?

Å være med i Bring og Lerøy var en utrolig morsom tid som håndballspiller. Jeg tror ikke jeg er alene om å savne juniorhåndballen i blant.

3. Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg valgte Byåsen fordi jeg visste det var en klubb som var god på spillerutvikling, de hadde spillere jeg kunne lære av og gode ressurser i og rundt laget, og godt samarbeid med Olympiatoppen. I tillegg ønsket jeg å kombinere håndballen med studier.

4. Hvordan var den første tiden i Byåsen?

Alt var veldig nytt for meg. Jeg flyttet til en helt ny by, nytt lag og begynte å studere. Men jeg følte jeg kom fort inn i gjengen og trivdes godt.

5. Fortell litt om årets sesong – oppkjøring – inntog på rekruttlandslag – hvordan oppleves samlinger?

Årets sesong: Jeg er stolt av hva vi har prestert i årets sesong. Vi hadde 4. plass som mål før sesongen, og da smaker selvfølgelig en bronsemedalje ekstra godt. Til tross for at vi mistet nøkkelspillere i løpet av sesongen, synes jeg vi som har lag holdt godt sammen og hadde riktig fokus før siste halvdel. Vi har spilt god kollektiv håndball med høyt tempo som har gitt gode resultater. Inntog på rekruttlandslaget: Det har vært veldig morsomt, spennende og lærerikt og være en del av rekruttlandslaget de to siste sesongene. Du får trent med de nest beste i landet, får god erfaring og ser hva som må til for å bli best. Oppkjøring: Oppkjøringen for kommende sesong er vanskelig å si noe om, da ting er uvisst og vi ikke har startet med fellestreninger enda. Men det jeg vet er at jentene legger ned den egentreningen som trengs for at vi er klare til sesongstart.

6. Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Julie fikk bestemanns pris hele sju ganger sesongen 2019/20.

Jeg ser mye video av egne kamper og av spillere jeg kan ta og lære av. I tillegg bruker jeg treningene, håndball og fysisk, på å utvikle det jeg ønsker å bli bedre på.

7. Hva synes du er styrkene til årets Byåsen lag?

At vi er en treningsvillig gjeng der alle tar ansvar og legger ned den jobben som må til for å kjempe i toppen. Vi er en sammensveiset gjeng som aldri gir oss, og jeg tror at det kollektive biten blir en stor styrke for kommende sesong. Vi har mange unge spillere som kommer til å ta store steg fremover og bli sentrale spillere for oss. Kombinasjonen av rutinerte og unge er helt klart en nøkkel for å nå målene våre.

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

Jeg håper å spille på A-landslaget en gang.

9. Hva gjør du når du ikke trener/spiller håndball?

Jeg studerer, henger med venner og familie.

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Hurtighet og blikk for spillet.

FOTO: Lykt Foto&Film