Bli kjent med våre kantspillere – Byåsen

Bli kjent med våre kantspillere

Sofie Riseth er nå i full opptrening inn mot ny sesong .

Hvor spilte du som 16 åring?

Jeg spilte i Stabæk som 16 åring.

Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy-NM 20?

Bring syns jeg var veldig gøy, vi hadde et bra lag og vi var egentlig en stor venninne gjeng på tur. Så alt i alt en god opplevelse som jeg husker godt. Lerøy var også utrolig gøy, vi kom ikke til noe sluttspill, men vi Stabæk jentene har spilt sammen i alle år og vi kjente hverandre godt så det var veldig gøy så lenge det varte. Vi i Stabæk kom ikke så langt i NM 20, men jeg sitter igjen med gode minner hvor man får spilt mot gode lag.

Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg har alltid sett opp til Byåsen som lag og klubb, det er et utrolig godt treningsmiljø, bra kultur i og rundt laget. Det har også et godt samarbeide med Olympiatoppen, noe jeg syns er veldig bra. Laget har gjennom alle år vært et lag med fart noe jeg som kantspiller elsker.

Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Det var mye nytt, jeg flyttet hjemmefra. Det som var en trygghet for meg var at jeg har en del familie og venner her fra før så det har vært en trygghet. Ellers så trives jeg veldig godt i laget, jeg ble tatt godt imot av jentene, trenere og støtteapparat. Jeg føler nå at jeg har kommet meg godt på plass.

Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Jeg håper ting blir bedre fremover og at jeg snart får sett gjengen igjen. Nå er det mye egentrening som står på planen. Så jeg håper oppkjøringen blir så normal som mulig.

Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Jeg er i opptrening fra skaden min nå så mye fokus på kneet mitt, men ellers for å utvikle eget spill så jobber jeg med mye teknikktrening og ulike skudd varianter. I tillegg så har jeg flere styrketreninger i uken og sykkelintervaller siden jeg ikke kan løpe ennå. Når jeg ikke er skadet så fokuserer jeg mye på hurtighet og spensttrening i tillegg til kondisjonstrening.

Hva syns du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Styrken i laget vil jeg si er at vi kjenner hverandre godt, vi er gode på å få inn nye spillere fort i laget og vi har både unge og rutinerte hvor det er mange sultne spillere med ulike kvaliteter. Også skal vi fortsette og bygge videre på årets prestasjon.

Hva håper du å oppnå i din håndball karriere?

Jeg har lyst til å bli så god som jeg kan bli. Også har jeg drømmer som jeg ikke sier høyt, men har for meg selv.

Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Jeg har hatt et friår nå hvor jeg har jobbet og spilt håndball. Men jeg skal begynne med studier nå etter sommeren. Ellers så prøver jeg å henge så mye jeg kan med venner og familie.

Hva er din signatur som håndballspiller?

Hurtighet, spenstig og skudd varianter.

FOTO: Lykt Foto&Film