Bli kjent med våre kantspillere – Byåsen

Bli kjent med våre kantspillere

Oda Uthus er blitt en av de mest erfarne spillere i troppen.

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Selbu

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring/Lerøy – NM 20?

Det som het Spar-serien når jeg var med var kjempegøy. Jeg spilte for Selbu og det at vi klarte og vinne serien det året var bare helt fantastisk. En super utviklings arena! Samme med NM 20, fantastisk gøy.

3.Hvorfor ble det Byåsen?

– Som trønderjente var jo Byåsen elite altid drømmen. Så når jeg fikk tilbud derifra så var det et naturlig valg og et fint steg opp fra 1.divisjon i Selbu.

4.Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Jeg startet med å få en skulderskade på den første treningen. Så det ble en tøff og litt spesiell start. Men da fikk jeg oppleve det enorme støtte apparatet rundt og fikk meget god oppfølging i opptreningen til å komme tilbake.

5.Fortell litt om årets sesongoppkjøring?

Vi er jo litt spente på å se når vi kan møtes og starte opp med den ordentlige oppkjøringen sammen. Tiden som har vært og idag er det mye egentrening.

6.Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Jeg ser mye video og fokuserer på ting jeg vet jeg trenger og bli god på i treningsarbeidet.

7.Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Styrken vår tror jeg blir at vi nå har blitt en samspilt gjeng, og at vi et en gjeng med sultne og hardtarbeidende håndballspillere som har lyst til å bli gode. Vi er gode sammen!

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

Landslaget har jo alltid vært drømmen.

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Jeg studerer for å bli sykepleier ved siden av håndballen. Nå som vi har litt bedre tid så jobber jeg også i hjemmetjenesten i tillegg. Utover det så er jeg veldig glad i å ta en tur i fjellet både til fots og på ski. Ellers så tilbringer jeg tid med kjæresten, familie og venner.

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Skuddavvikling og hurtighet

FOTO: Lykt Foto&Film