Bli kjent med våre kantspillere – Byåsen

Bli kjent med våre kantspillere

Maja Magnussen er nå en av dem med lengst fartstid i Byåsen Håndball Elite

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Da jeg var 16 spilte jeg for Heimdal.

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy – NM 20?

Det er noe av det morsomste jeg har vært med på. Det var som å få reise på jentetur med venninne samtidig som man får spille mot ny og ukjent motstand. I lerøyserien fikk vi 2 og 4 plass med Byåsen, samt første året jeg var med i NM20 fikk vi gull så det er noe jeg er veldig stolt over og savner stort.

3.Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg spilte et år for Byåsen bredde hvor jeg iblant var med å trente med elite. Syntes det var veldig stas å få være med. Var både spennende, gøy og litt skummelt (som det også skal være). Ettersom jeg er fra Trondheim har jeg alltid sett opp til Byåsen elite. Da jeg fikk tilbudet om å spille for dem var det et ganske enkelt valg.

4.Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Det var veldig lærerikt. Nye rutiner og regler å rette seg etter. Har alltid vært flink til å trene på egenhånd, men var ikke vandt med så mange fellestreninger fra 2.divisjon. Heldigvis synes jeg det er mye gøyere å trene sammen enn alene I starten fikk jeg dessverre prolaps de første 6 månedene, men takket været Byåsens fantastiske støtteapparat fikk vi rettet opp i den relativt raskt.

5.Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Den er vanskelig å forutse. I dag er vi flinke til å kjøre egentrening og holder formen vedlike på egenhånd. Regner med det blir en god og hard oppkjøring når vi får lov til å samles igjen.

6.Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Ser mye på video og har dialog med håndballtrener/fysisktrener for å finne ut hva jeg skal fokusere på i treningsarbeidet.

7.Hva synes du/tror du blir styrkene til Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Vi er en gjeng med krigere som kan klare hva vi vil. 3.plassen i den tidligere sesongen viser hva vi er i stand til og vi må bare fortsette den gode utviklingen.

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

Har selvfølgelig lyst til å se hvor god jeg kan bli! Også har man jo alltid hatt en drøm om landslaget.

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Jeg studerer til å bli lektor i idrettsfag. I tillegg elsker jeg å gjør morsomme ting med venner og familie som å spille brettspill, tennis, padel eller volleyball for eksempel

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Hurtighet, fysikk og skuddvariasjon

FOTO: Lykt Foto&Film