Bli kjent med våre kantspillere – Byåsen

Bli kjent med våre kantspillere

Anna Huse er nå klar for sin tredje sesong i Byåsen håndball Elite

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Da spilte jeg i Ski

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy – NM 20?

Jeg husker at det å reise rundt i helgene og spille kamper med vennene mine alltid var noe jeg gledet meg stort til. Året i Bring med Ski J98 var spesielt gøy ettersom vi var en så heltent gjeng som elsket å spille håndball. Vi hadde det mye gøy det året! Jeg har også vært så heldig å vinne NM20 to ganger, det var utrolig morsomt å være med på!

3.Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg valgte Byåsen fordi det var en klubb jeg hadde hørt mye positivt om. Det å kunne være en del av en seriøs treningsgruppe i tillegg til et veldig godt sportslig tilbud var noe jeg hadde veldig lyst til. I tillegg var det viktig for meg å være i en klubb som jeg kan kombinere med studier. Og så er jo Trondheim en veldig fin by da

4.Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Den første tiden i Byåsen var veldig spennende. Det var mye nytt å forholde seg til, både med ny by og nytt lag. Men jeg ble veldig godt tatt i mot og følte meg fort hjemme. Jeg merket at det var et stort steg opp med tanke seriøsiteten og intensiteten på trening.

5.Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Årets oppkjøring har jo så langt blitt alt annet enn jeg hadde sett for meg, med bare egentrening. Men jeg savner gjengen veldig mye, og gleder meg stort til vi kan begynne å trene sammen igjen!

6.Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Jeg setter meg små mål på hva jeg har lyst til å bli bedre på. I tillegg prøver jeg å utfordre meg selv ved å lære nye ting og tørre og prøve det ut på trening selv, om jeg ikke er helt trygg på det ennå.

7.Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Jeg tror vi må ta med oss god følelsen fra sist sesong og bygge videre på det vi presterte da. Den største styrken vår tror jeg blir at vi nå er blitt en godt sammensveiset gjeng som kjenner hverandre godt og kan spille hverandre gode!

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

Jeg har lyst til å se hvor god jeg kan bli. Jeg har også alltid hatt en drøm om å en gang få spille på A-landslaget.

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Da bruker jeg mye tid på studiet mitt, noe jeg synes er veldig interessant. Ellers så liker jeg godt å tilbringe tid med familie og venner.

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Det vil jeg si er at jeg er hurtig, og kan by på noen litt annerledes skuddvarianter

FOTO: Lykt Foto&Film