Bli kjent med våre Målvakter – Byåsen

Bli kjent med våre Målvakter

Annick hadde en fantastisk første sesong i Byåsen Håndball Elite. (Hovedbildet tatt av Karlsen foto )

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Når jeg var 16 år da hadde jeg akkurat byttet klubb fra mitt barndomsklubb Zwolle til Dalfsen hvor jeg spilte i første laget ! I Nederland er det ikke noen bring/Lerøy.

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy – NM 20?

Jeg har aldri spilt bring/Lerøy! Men i Nederland gikk jeg fra å spille på 16års laget til å spille i første laget som spilte på 3.nivå og hadde ønsker å rykke opp til det høyeste nivå i Nederland. som vi gjorde i 3 sesonger

3. Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg spilte i Gjerpen da halve laget skulle reise og da var det for meg også tid å reise videre! Da kom Byåsen på vei og har jeg vært oppe her i noen dager og jeg hadde med 1 gang en veldig godt følelse! Jenter som jobber hard, trenerteam som er veldig engasjert og rundt laget virket det også greit! Så da var valget ikke så vanskelig for meg!

4. Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Tiden i Byåsen til nå har vært egentlig veldig greit! Tror vi overraske mange med at vi tok bronse medalje i årets serie! Jeg syns vi har stått sammen som lag innenfor og utenfor banen og jobbet knallhardt!

5. Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Det blir litt annerledes nå siden vi trener hjemme og alene! Men håper på at vi snart kan starte opp felles treninger og at vi få en litt mer ‘vanlig’ oppkjøringen til sesongen starter!

6. Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Jeg setter meg nå små mål jeg vil jobbe med i treninger hver eneste trening. Og det kan være veldig mye forskjellig. Også prøver jeg å hjelpe jentene til å bli bedre ift skudd og sånt.

7. Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Jeg tror det blir en styrke at laget blir nesten det samme som i fjor ås vi trenger ikke å jobbe så skikkelig mye med samspill og sånt! Så tror det er bra! Og jeg tror fart i laget vårt blir en styrke samt med t vi har fått skyttere som kan skytte fra 9 meter!

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karrière?

Jeg håper at vi kan ta ett (eller 2) steg videre med Byåsen, så ta ett sølv eller gull medalje i sesongen som kommer! Og så for min del håper jeg å være med i EM tropp til Nederland i desember og selvfølgelig hadde det vært syktgøy å være med til OL!

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Når jeg ikke har håndball da ser jeg mye serier, leser bøker og ta noen gåtur. Også trener jeg målvakter på noen lag i Trondheim.

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Min styrke er at jeg er rolig, langpasninger og leser spillet godt for målet mitt!

FOTO: Lykt Foto&Film