Bli kjent med våre Målvakter – Byåsen

Bli kjent med våre Målvakter

Helle Kjellberg Line har nå gjennomført sin første sesong i Byåsen Håndball Elite.

1. Hvor spilte du som 16-åring?

Som 16-åring spilte jeg for Stabæk Håndball

2. Hvordan opplevde du å være med på Bring-Lerøy-NM 20?

Det å få være med å spille Bring-Lerøy og NM-20 var noe helt spesielt og en utrolig morsom opplevelse, det er noe jeg kommer til å huske lenge.

3. Hvorfor ble det Byåsen?

Jeg valgte Byåsen først og fremst fordi jeg visste at det var en klubb som er god på spillerutvikling, og de har spillere jeg kunne lære masse av. I tillegg er det gode ressurser rundt laget, og et veldig bra samarbeid med Olympiatoppen.

4. Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Den første tiden i Byåsen var veldig bra, men samtidig var det veldig mye nytt på en gang. Jeg flyttet for meg selv til en helt ny by, traff masse nye mennesker og måtte omstille hverdagen. Spillergruppa var veldig imøtekommende som gjorde at man følte seg trygg når man kom som helt ny og jeg ble raskt en del av gjengen.

5. Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Den kommende sesongens oppkjøring er det per dags dato vanskelig å si noe om. Situasjonen er ikke som den pleier, og vi kan for øyeblikket ikke starte opp med fellestreninger enda. Alle jentene legger ned god innsats på egenhånd, og vi ser fram imot å kunne trene sammen igjen.

6. Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

For å utvikle eget spill ser jeg på en del kamper, både av meg selv men også andre. Jeg setter meg selv mål som jeg jobber med i ulike perioder, noe som gjør at jeg jobber målrettet og utvikler meg.

7. Hva synes du/tror du blir styrkene til Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Vi er en svært treningsvillig gjeng som er villig til å legge ned mye tid i trening for å nå de resultatene vi er ute etter. Vi er en gjeng som består av mange unge, men også flere rutinerte som man kan lære masse av! Vi fungerer også veldig bra kollektivt som er av viktig faktor i vårt spill.

8. Hva håper du å oppnå i din håndball karriere?

Målet mitt er å bli så god som overhode mulig!

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Når jeg ikke spiller håndball studerer jeg eller er med venner og familie

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Lese spillet og holde hodet kaldt

FOTO: Lykt Foto&Film