Bli kjent med våre strekspillere – Byåsen

Bli kjent med våre strekspillere

Caroline Aar hadde en meget bra siste halvdel av årets sesong.

1.Hvor spilte du som 16 åring?

Som 16-åring spilte jeg i Strindheim, 2. divisjon.

2. Hvordan opplevde du å være med i Bring-Lerøy – NM 20?

Bring og Lerøy var utrolig givende. Vi var en treningsvillig gjeng som kvalifiserte oss til Bring mot alle odds. I disse turneringene hadde vi ett spesielt motto: «Vinn andreomgangen». Vi var underdogs i mange av kampene, men hadde et fysisk grunnlag som ga oss mulighet til å yppe mot de fleste lag. NM er jo alltid rått, «vinn eller forsvinn» gir et ekstra spenningsmoment. Det var små øyeblikk på denne tiden som gjorde det motiverende å satse videre, og disse står fortsatt høyt i minneboka.

3.Hvorfor ble det Byåsen?

Etter flere år med håndball i Bergen, så hørtes tilbudet om å få spille i Trondheim veldig spennende ut. Byåsen var jo et lag jeg så opp til da jeg vokste opp. De profesjonelle rammene rundt trenings hverdagen ble en avgjørende faktor for min returnering til Trondheim.

4.Hvordan var/blir den første tiden i Byåsen?

Jeg fikk en skulderskade i mine første måneder i klubben, og fikk med dette erfare de trygge rammene for opptrening i Byåsen. Ila opptreningen ble fokuset mitt å tilpasse spillerstil til lagets beste, samt hindre fremtidige skader.

5.Fortell litt om årets sesong oppkjøring?

Årets oppkjøring håper jeg går så normalt som overhodet mulig. Jeg gleder meg til å komme tilbake på feltet til håndballfamilien min. Vi er en tent gjeng som gleder oss til å fortsette der vi slapp av i 2019/2020.

6.Hvordan jobber du for å utvikle eget spill?

Jeg bruker mye tid på analyse av eget spill. Før hver gir jeg meg selv en eller to spesifikke fokusområder som kan gjøre meg til en bedre spiller i dag enn jeg var i går.

7.Hva synes du/tror du blir styrkene Byåsen Håndball Elite kommende sesong?

Vi er en treningsvillig gjeng med eierskap til det vi driver med. Dersom vi fortsetter å spille på hverandres styrker tror jeg vi som lag kan heve oss enda noen hakk.

8. Hva håper du å oppnå i din håndballkarrière?

Jeg ønsker å nå nye høyder med klubben min, og gjenreise Byåsens posisjon i håndball-Norge. På et personlig nivå ønsker jeg å videreutvikle mine sportslige kvaliteter til nye nivå.

9. Hva gjør du når du ikke spiller/trener håndball?

Jeg jobber som konsulent i TietoEVRY. På fritiden så liker jeg alt med fart og konkurranser, så jeg bruker gjerne en kveld med brettspill, tennis eller quiz med venner og familie.

10. Hva er din signatur som håndballspiller?

Defensivt er jeg en aggressiv duellspiller. Offensivt er jeg en mer analytisk og bevegelig linjespiller, som skaper mulighet for både meg og mine medspillere.

FOTO: Lykt Foto&Film