Blogg: Byåsenjentene #13 Maja Magnussen – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #13 Maja Magnussen

This week

Heisann sveisann. Da var det min tur, Maja Magnussen. Det var ikke mange temaer som gjensto å skrive om ettersom jeg er sistemann ut med blogginnlegg. Jeg som skulle lage det interessante innlegget … Tenkte jeg kunne fortelle hvordan denne uka så ut for meg, det blir ikke det kuleste innlegget. Lover å komme sterkere tilbake neste gang, da skal kreativiteten blomstre.

 

Uka startet med en tung styrkeøkt på beina + noe overkropp mandagsmorgen. Det er ikke alltid jeg kjører den på mandag, noen ganger tar jeg den på søndag slik at jeg kan sove litt lengre på mandagsmorgenen. Men denne uka ble det på mandag klokken 7 med Sindre, vår styrketrener. Det ble en god økt før jeg dro videre på jobb. Etter jobb rakk jeg en rask tur hjem, hive i meg pasta carbonara og kjøre av gårde til håndballtrening.

På tirsdag var jeg som alltid på basistrening på Olympiatoppen klokken 8 om morgenen, før jeg dro på jobb til klokken 10. På tirsdager kan man velge enten basis eller håndball på morgenen, men håndball begynner klokken 9 og det rekker jeg ikke med jobb… Etter jobb var det håndballtrening med mest fokus på skudd. På onsdag valgte jeg å ikke trene før jobb. Onsdager pleier jeg egentlig å kjøre eksplosivstyrke, men i helga har vi frihelg (altså ingen kamper eller treninger lørdag eller søndag) så jeg valgte å flytte denne tidlige treningen til i helga slik at jeg slapp å stå opp klokken 6.15… På jobb var det skidag, det var iskaldt og vi holdt på å blåse bort. Jobbet hardt med å motivere barna, og meg selv. Håndballtreningen etter skidag var rød. Det vil si hard håndballtrening, deilig med blodsmak i munnen ja. Torsdag var det basis og sirkeltrening på Olympiatoppen klokken 07.30. Deretter dro jeg på jobb og hadde håndball med elevene. Da hadde jeg ca 50 elever i Utleirahallen. Det er gøy! Det er for barn på SFO, dermed går økta mest ut på å bli kjent med ball lek og moro selvfølgelig. Det er viktig. 😊 Etter jobb var det rett på håndball og ha skuddøkt med vår egen kanttrener, Ivan. Etter håndballtreningen dro jeg på Strindamusikalen, det var råååbra.

 

I dag erre fredag og jeg skulle egentlig trene tidlig før jobb, men musikalen var ikke ferdig før 22.30 i går, dermed utsatte jeg overkroppsøkta også til i helga. Det var kostymedag på jobben, noe jeg hadde glemt så neste år må jeg ta den helt ut. Det var også limbokonkurranse som jeg skal vinne neste år. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en rød håndballtrening. Vi løp og løp, deilig å kjenne etterpå at man har tatt seg skikkelig ut. Nå blir det digg med frihelg! Skal spise taco nå før det blir kino å se fifthy shades freed med noen andre single digge jenter på laget, vi skal se etter inspirasjon xD Peace out. Følg oss på instagram: byaasenhandball og snapchat: byaasenelite.

HUSK NESTE KAMP NESTE ONSDAG 21.02. MOT FREDRIKSTAD I TRONDHEIM SPEKTRUM. DET ER DOBBELTKAMP, KOLSTAD SPILLER ETTER OSS. Billetter kan du kjøpe her: https://www.ticketmaster.no/event/handballfaest-i-trondheim-spektrum-dobbelkamp-billetter/545089