Blogg: Byåsenjentene #20 Marit Røsberg Jacobsen – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #20 Marit Røsberg Jacobsen

Fredag igjen, som betyr helg og snart ny kamp for Byåsen. Denne uken møter vi Gjerpen i Trondheim Spektrum søndag klokken 18:00. Kampforberedelsene er godt i gang, men i løpet av uken gjør vi også andre morsomme aktiviteter. Denne uken har jeg, Marit Røsberg Jacobsen, vært sammen med Silje Waade i Lensvik i anledning Byåsenakademiet.

For mange er kanskje Byåsenakademiet noe de ikke har hørt om, da det er et nytt konsept fra klubben denne sesongen. Det er et tilbud alle klubber kan sende forespørsel på og er et konsept som gjelder for alle, uansett kjønn, alder og bakgrunn.

 

Kort fortalt går det ut på at spillerne reiser rundt i lokalmiljøet og gjennomfører treninger med unge og lovende håndballspillere, og det er en stor motivasjon å se hvor mye det betyr for de ulike klubbene.

Denne uken var vi som sagt i Lensvik, hvor vi trente et jentelag på 13 år og et guttelag på 14 år. Tross forsinkelser grunnet store trafikkproblemer ble vi tatt godt i mot, og det var ingenting å si på innsatsen og stemningen under økta.

 

 

Etter treningen ble vi med til den lokale kroa og ble påspandert pizza, hvor vi ble bedre kjent med de ulike som deltok, og de fikk stille de spørsmålene de eventuelt måtte ha. Alt i alt en veldig trivelig kveld, hvor forhåpentligvis mange av de som deltok ender opp som Byåsenspillere en dag.

 

Ønsker du mer informasjon om Byåsenakademiet og hvordan man går frem for å søke om å få oss på besøk, sjekk ut Facebook-siden vår https://www.facebook.com/byaasenhandball/ og hjemmesiden vår, www.byaasen.no.

 

Ha en fin helg, så håper jeg vi ses i Trondheim Spektrum på søndag!

 

Marit