Blogg: Byåsenjentene #21 Marte Nygård Pedersen – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #21 Marte Nygård Pedersen

Heihei!

Helg igjen, og min tur til å oppdatere på Byåsenbloggen. Mitt navn er Marte Nygård Pedersen, er 19 år og går 4. året på Heimdal VGS. Dagens utgave av bloggen handler om hvordan det er å være langtidsskadet.

 

Jeg trener for øyeblikket ikke fullt med resten av laget da jeg lenge har slitt med sykdom. For tre år siden trente jeg med kyssesyke (en virusinfeksjon) i kroppen, noe som jeg på datidens tidspunkt ikke visste noe om. Det har gitt veldig store konsekvenser. Jeg brøt ned kroppen slik at den ikke responderte på trening og var for det meste veldig sliten. Nå går dagene til opptrening og det ser veldig lyst ut. Jeg har igjen ca. 6 uker før jeg skal begynne gradvis å trene mer og mer håndball igjen, noe jeg gleder meg masse til!

 

Det å være ute fra ordentlig håndballspill og ikke minst laget er utrolig kjedelig og kjipt. Det er virkelig en tålmodighetsprøve både fysisk og mentalt. For å øke motivasjonen bruker jeg å dra innom håndballtrening for å kaste litt ball og for å være med resten av laget.

 

Det positive med denne situasjonen er at jeg har blitt flinkere til å lytte til kroppen, noe som er viktig for en toppidrettutøver.

Her er et par bilder fra denne uka:

 

                   

 

Ellers har resten av laget har gjennomført en god treningsuke og er klare til kamp på søndag. Da er det tid for Europa Cup mot HC Gomel kl. 1800. Håper på å se deg i Stjørdalshallen!

 

Også til slutt vil jeg gratulere flinke Marit som skal til Tyskland og spille VM i desember, veldig fortjent!

Foto: NTB Scanpix

 

God helg!

Marte