Blogg: Byåsenjentene #25 Mathilde Caroline Holck – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #25 Mathilde Caroline Holck

Hei dere! Det er fredag 1. desember, hva er vel bedre enn det?

Nå har nesten alle spillerne skrevet et blogginnlegg hver, det er bare jeg, Mathilde, som gjenstår. Denne uka har vært litt annerledes i forhold til en vanlig uke hos oss byåsenjentene. Laget har nemlig hatt «friuke», som vil si fri fra håndballtrening. Friuka har blitt brukt på ulikt vis. Jeg og Astrid er på utlån til 1.divisjonslaget Charlottenlund, og har derfor tilbragt dagene på håndballtrening med dem. Denne fredagen er intet unntak.

Dagen min startet med styrketrening på 3T-Rosten i morges, klokka sju. Jeg trente eksplosiv styrke, med tanke på at jeg har håndballkamp på søndagen. Jeg skal til Bergen, med Charlottenlund og spille mot Fana.

Dagen gikk videre fra 3T-Rosten og til BI, hvor jeg studerer markedsføring. Jeg har eksamen førstkommende tirsdag og torsdag, noe som betyr en hel masse pugging før den tid.

Etter en lang dag med lesing var det godt å kunne dra på håndballtrening med CSK-jentene som et avbrekk. Det var en bra trening, med fokus på forsvar og forberedelser til kamp på søndag. Nå har jeg endelig kommet hjem etter en lang dag og skal slappe av med pizza og serie.

 

Det var litt om dagen min, håper dere også har hatt en fin første desember!

Sportslig hilsen, Mathilde.