Blogg: Byåsenjentene #3 Maren N. Aardahl – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #3 Maren N. Aardahl

Hei! Maren Aardahl her, linjespiller på Byåsen. Jeg har tenkt å fortelle dere hvordan det er å være håndballspiller i «juleferien».

 

For Ola Nordmann er det som regel stille og rolig i jula, og juletiden handler i korte trekk om å kose seg med familie og venner, slappe av, og spise masse god mat. For oss er det også slik, men kanskje i litt mindre grad enn mange tror.

 

I Byåsen har vi siste fellestrening før jul fredag 22 desember. Etter dette kan alle dra hjem til familien og trene på egen hånd. 28 desember samles vi igjen for å trene fram til første seriekamp som allerede blåses igang 3 januar.

 

Juleferien vår varer altså i 5 dager, og disse dagene setter vi stor pris på! Vi får alltid en oversikt over hva vi skal trene disse dagene, og den består av både styrketrening, intervaller og fotarbeidsøkter. For oss er det altså ikke like rolig som for folk flest, men det kan den heller ikke være når vi vet at sesongen snart starter opp igjen. Vi ser allikevel på dette som ferie, fordi vi kan styre treningstidene selv og slipper å møte opp til oppsatte tider. Det er en luksus vi vet å sette pris på!

 

Ønsker alle en god jul og ett godt nytt år når det tid kommer!

Maren