Blogg: Byåsenjentene #3 Oda Uthus – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #3 Oda Uthus

Her kommer vår fredagsblogg om Byåsenjentene. God fornøyelse og GOD HELG. Minner om kampen neste uke - onsdag 25. oktober kl 18.30 mot Glassverket i Trondheim Spektrum. Billettene kjøper du på Hoopla.no

En helt vanlig kampdag!

 

Da er det min tur til å skrive et innlegg om hverdagen vår i Byåsen håndball elite. Så i dag tenkte jeg å skrive om hvordan en helt vanlig kampdag ser ut. På onsdag denne uka reiste vi til Stavanger for å spille mot Sola, derfor skal jeg ta dere gjennom hvordan akkurat den dagen så ut.

 

På kampdag er det alltid viktig å starte dagen med en god frokost. Da går det ofte i en porsjon havregrøt hos meg. Deretter går turen videre til Moholt, der vi samles klokken 11 og reiser sammen til Værnes. På en sånn reisedag kan det bli litt dødtid og med en 2 timers flyreise har man tid til å gjøre noe nyttig. På laget studerer de fleste ett eller annet, og som de flittige studentene vi er så brukes tiden på flyet selvfølgelig til å lese.

Etter en litt halvlang flytur og ankomst Sola lufthavn går turen rett til hallen der vi skal spille. Der finner vi en plass hvor vi kan sitte å slappe av de siste timene før kampstart. Da sitter vi å prater og har det sosialt, ser litt kampforberedende video og spiser det viktige kampmåltidet som hver enkelt har med seg. En og en halv time før kampstart samles vi i garderoben for å gjøre oss klare til kamp! Vi prater litt først om kampen som skal spilles, før vi tar turen ut og går en liten tur. Dette for å få en lang reisedag ut av bein og hodet. 45 min før kampstart er det klart for å starte med oppvarming og gjøre oss klare til kamp!

Etter kampen så har vi ingen tid å miste og det er bare å hoppe i dusjen. Flyet går nemlig bare en time etter kampslutt så det er bare å komme seg til flyplassen. I halv ni tiden setter vi kursen mot Trondheim igjen og kommer hjem i halv 12 tiden. Da er det godt å finne senga etter en lang dag! 🙂

Sportslig hilsen Oda