Blogg: Byåsenjentene #4 Hanna Yttereng – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #4 Hanna Yttereng

Hei, Hanna Yttereng her, linjespiller på byåsen her.

Som spiller på Byåsen Elite er det stor etterspørsel på det å bruke oss som trenere på yngre lag. Vi har i år startet med noen nytt, Byåsenakademiet som har blitt en hit!

Jeg studerer psykologi på NTNU og spiller håndball, noe som tar opp det meste av tiden min.

Men jeg har vært så heldig at jeg tidlig i sommer fikk tilbud om å trene et jenter 13 lag fra Heimdal. Det hadde ikke latt seg gjøre hvis ikke de hadde vært litt fleksible med sin trenings tid, som de har vært så heldige å få slik at den passer med at jeg kommer rett fra egen trening. Jeg har også vært veldig heldig med at Marte Drivenes ville være trener sammen med meg. Hun er positiv, flink og tar en utfordring på strak arm! Det er ofte hun må starte det første kvarteret uten meg, for ikke å snakke om alle kampene jeg går glipp av på grunn av mine egne kamper med Byåsen Elite.

Vi trener 2 ganger i uken+ kamper. Laget jeg trener er 13 år gamle jenter som ønsker å bli bedre i håndball og suger til seg de tilbakemeldingene de får. Jeg er imponert over innsatsen og viljen til å bli bedre til disse jentene. Nå i desember har vi ikke hatt kampaktivitet med Byåsen, og jeg har derfor fått deltatt på flere kamper. Jeg kan fra den første kampen, for ikke å snakke om første trening til nå se en enorm forbedring hos alle spillere! Dette gir motivasjon til å arbeide videre.

Jeg ønsker alle en god jul og et godt nytt år.