Blogg: Byåsenjentene #6 Moa Högdahl – Byåsen

Blogg: Byåsenjentene #6 Moa Högdahl

Hei alle i og rundt Byåsen.

Jeg får vell begynne med å ønske alle sammen et godt nyttår, for det er en stund siden sist blogginnlegg. Siden sist gang har det rukket å skjedd mye hos oss. Vi har nå hatt tre strake seiere i 2018, vi har fått flere gode signeringer for neste sesong, og Ida Alstad har fått en nydelig datter ved navn Amanda. Dette er ting du allerede kan lese om på www.byaasen.no, så jeg tenkte å fortelle litt om hvordan det er å spille Europacup.

 

For oss spillere er Europacup en veldig viktig arene. Her får vi som lag målt oss opp mot et gjennomsnittlig høyere nivå enn det vi er vant til hjemme. Det er utrolig motiverende og morsomt å få lov til å spille mot nye lag og forskjellige spillestiler. På bortebane er det som regel et annerledes publikum som er med å gire oss opp til kamp, og supportere som skaper en helt vanvittig stemning i hallen. Selvfølgelig er det jo kamper som kan være svært utfordrende, men det er det som gjør det hele så motiverende. Det at det er så mange forskjellige måter å spille håndball på, og så mange forskjellige spilletyper gjør Europacupkampene uforutsigbare og spennende. Kanskje spesielt på bortebane er det vanskelig å vite utfallet av kampen før kampen er over. Men uansett hvordan kampene går tar vi lærdom og erfaring med oss videre, noe som styrker oss som lag og enkeltspillere.

 

Vi startet jo Europacupgruppespillet med en borteseier over Vistal Gdynia fra polen og allerede i dag er det klart for en ny kamp mot danske Viborg. Vi håper selvfølgelig på en god håndballkamp med flest mulig av dere på tribunen.

Håper vi sees i hallen.

  • Moa