BONUS Å VÆRE PÅ SAMLING – Byåsen
anna Kallestad har gjort mange gode kamper å skutt godt .

BONUS Å VÆRE PÅ SAMLING

ANNA BJØRKE KALLESTAD – Byåsen (Rekruttlandslaget LKR):

«Jeg har vært på en rekruttsamling tidligere, for tre år siden. Landslaget for meg er bonus, en liten gulrot som er veldig motiverende. Jeg får mye som jeg kan ta med meg tilbake i klubb. Det er et nivå opp uten tvil. Fint å få nye impulser og møte nye folk. På treningene har vi sparret mot LK00 hvor vi øvde på forsvar, på ulike roller. I tillegg øvde vi inn forskjellige avtaler som vi skulle bruke i internkampene i dag. I tillegg har vi hatt mye fysisk.»

«Det var kult å spille internturnering, men samtidig tøft siden vi startet med minusmål mot LK00 og LK02, så vi lå hele tiden bak og skulle ta igjen. Det gikk ikke så veldig bra i den første kampen, men det tok seg opp. Vi merket at vi ikke er vant til å stå i sammen og vi hadde ikke linjespiller eller venstrekant. Så det ble litt i tøffeste laget – men vi fikk testet oss godt både i ankomst og i etablert angrep.»

«Det er utrolig gøy å være på samling igjen. Moro å se hvor nivået ligger, jeg merket allerede på første trening hvor høyt tempo det er her i forhold til hva jeg er vant til hjemme i Trondheim. Det er mange flinke spillere.»

Byåsen er godt representert på fellessamlingen på Olympiatoppen.
Anna Bjørke Kallestad (LKR), Ingrid Ødegård (målvaktsressurs LK00), Julie Bøe Jacobsen (LKR) og Marie Rokkones Hansen (LK00).
Foto: Trond Sørøy

All tekst & foto: Trond Sørøy https://www.facebook.com/bakspiller/