Bortekamp mot Fredrikstad på Onsdag – Byåsen

Bortekamp mot Fredrikstad på Onsdag

Fredrikstad er et av de lagene som Byåsen Håndball Elite har god kjennskap til før årets sesong .Treningskamper i Trondheim der resultatet ble to knepene tap for Byåsen . Det er ett tøft fysisk lag med gode skyttere og godt etablert angrepspill.

Trøndersk på benken med Eirik Haugdal og Hanne Sagvold er målvakt i Fredrikstad . De startet serien med en oppskriftsmessig hjemmeseier mot Flint før de tapte knepent mot Storhamar borte. I siste seriekamp mot Tertnes ble de feid av banen av et meget velspillende og temposterkt Tertnes. Det betyr nok at Byåsen på Onsdag møter et Fredrikstad som har tatt tak i sitt forsvarspill og spiller med mindre risiko fremover på banen. Byåsen Håndball Elite er også et lag med bra tempo når de får skapt brudd i forsvar.

Fredrikstad har helt klart et lag som på sist beste kan skape store utfordringer for de fleste lag i Rema 1000 Ligaen. Thale Deila er uten tvil vokst frem som lagets klare ener . Styrkene til Thale er ikke bare et godt skudd. Hun er god til å lese muligheter i situasjon å blir derfor veldig vanskelig å lese for forsvar. Bra temposkifter innover og utover å skyter både fra bakken og i lufta. En spiller som setter deg på prøve i duellspillet. Foruten Thale Deila har Fredrikstad en jevnt besatt stall.

Kampen kan du se på direktesport.

( Alle bilder tatt av Eva Malmstrøm )