Borteseier mot Follo HK i Stil Arena – Byåsen

Borteseier mot Follo HK i Stil Arena

I ettermiddag var det duket for 9.runde i Rema 1000-ligaen, da Follo HK møtte Byåsen i Stil Arena.

Kampen startet svært jevnt, og det stod uavgjort da den første omgangen nærmet seg halvspilt. Begge lagene slet med upresist spill både i forsvar og angrep, noe som gjorde det til en hard kamp på banen.

Mot slutten av omgangen snur det for Byåsen sin del. Hjemmelaget begynte å slite enda mer med angrepsspillet sitt, og tok tidvis ut målvakten sin. Dette gjorde at Ida Marie Syversen Kallhovd fikk to enkle scoringer på åpent mål. Ikke lenge etterpå viste Janne Eklo frem skuddarmen sin og sørget for at Byåsen gikk til pause med en komfortabel åttemålsledelse (9-17)

Andre omgang startet med en rask scoring av Fride Heggdal Stølen for Byåsen, som forsterket lagets ledelse. Kaptein Mathilde Arnstad fikk også vist frem hvor solid hun er fra straffemerket, ved å score to mål på like mange minutter. Dette førte Byåsen opp i en solid nimålsledelse (12-21), etter bare fem minutters spill i andre omgang.

Selv om Follo prøvde å komme tilbake i kampen med noen gode målvaktsredninger og 4 mål de neste 7 minuttene, uten mål i mot, greide vi å holde dem på avstand. Selv om ledelsen ble redusert, holdt vi kontrollen over kampen og fortsatte å presse. Vi hadde noen fine individuelle prestasjoner, og viste oss sterkest denne gangen.

Kampen endte uten noen overbevisende prestasjon fra noen av lagene, men vi vant en velfortjent seier.
Resultatet endte 26-29 til fordel for Byåsen, som dermed sikret seg ukas andre topoenger!

BB Byåsen: Janne Eklo

Toppscorer Byåsen: Janne Eklo (9)

BB Follo: Andrea Landås Gabrielsen

Toppscorer Follo: Anette Sundfær Johnsen (6)