Britannia Hotel – Byåsen

Britannia Hotel

På bildet ser vi til venstre Jens Suul Andersskog, administrerende direktør i Britannia og Torbjørn Balstad, daglig leder i Byåsen, som begge er fornøyd med ny samarbeidsavtale.

Vi presenterer her stolt vår nye samarbeidspartner, Britannia Hotel, en spennende samarbeidspartner som med sine lange stolte tradisjoner har mye til felles med Byåsen.

 

Britannia hotel har et stort servicetilbud å tilby sne gjester, bl.a. sitt nye, flotte Spa & velvære tilbud, som må oppleves.

En stolt Trine Steinsbø Egelie, Salg og Markedssjef hos Britannia i Spa og Velvære avdelingen

Om Britannia

Britannia Hotel, som åpnet i 1897, er rik på tradisjoner innen hotell og restaurantdrift.

Hotellet fremstår i dag som et moderne hotell som har bevart sin atmosfære preget av klassisk stil og eleganse. Britannia Hotel er Trondheims ledende restauranthus, og vi håper våre gjester setter pris på vårt mangfold.

Britannia Spa & Velvære er vårt nyeste servicetilbud. Her kan man få behandling, trene, benytte ulike badstuer, svømme eller finne roen i et av våre sanserom.

Jeg håper vårt nettsted vil gi deg en fin opplevelse. Dersom du ønsker å benytte deg av Britannia Hotel sine fasiliteter, ønsker jeg deg et hyggelig opphold; det være seg overnatting, kurs og konferanse, besøk i vår Spa & Velværeavdeling eller middag i en av hotellets restauranter.

Velkommen!

Jens Suul Andersskog
Administrerende direktør