Bronse i Skjærgårdslekene – Byåsen

Bronse i Skjærgårdslekene

Vi vinner 21-19 over Storhamar etter en jevn kamp i søndagens bronsefinale. Kampen starter med bra spill begge veier. Storhamar er ikke våkne i returløpet og det vet kantene våre å utnytte. Vi spiller oss til store sjanser, men sliter med å få satt ballen bak en våken Alma Hasanić Grizović i mål. Bakover står vi tett og kompakt i midten, med god kommunikasjon mellom Helena Örvarsdóttir og Maren Aardahl i midtforsvaret.

Betina Riegelhut kommer inn og skaper problemer for oss med presise skudd og innspill til strek. Likevel holder vi på ledelsen hele 1. omgang og går til pause med 10-7. Mot slutten av kampen får vi bedre kontroll på skytteren og takket være en redning av Andrea Austmo Pedersen og deretter et straffemål fra Teodora Tomac kunne vi juble for bronsemedalje i Skjærgårdslekene.

– Jeg er kjempefornøyd med hvordan helgen har gått. Vi er i ferd med å få tilbake spillere som har vært ute med skade. Alle ser ut til å bli friske til seriestart, sier Høgdahl til Adresseavisen.