Bronselaget takker alle som har bidratt ! – Byåsen

Bronselaget takker alle som har bidratt !

Det var en stor dag for Byåsen Håndball Elite som klubb Onsdag da medaljene ble delt ut etter kampen mot Storhamar.

Det var en stolt gjeng som samlet tok imot sin medalje på Onsdag (@tilphoto)

Det ligger mange forberedelser og hardt arbeid i det å oppnå et resultat. Det er få om noen som trener like mye sammen som Byåsen Håndball Elite sine spillere gjør. Det er lite tilfeldigheter i måten klubben år etter år utvikler spillere som blir gode Rema 1000 liga spillere.

Mathilde Arnstad er helt klar på at overgang i antall økter var stor fra sin tidligere klubb . Det har gitt gode resultater da hun har tatt nivået og prestert bra . (@tilphoto)

Timene spillergruppa legger ned utenfor håndballbanen sammen med sine fysiske trenere i Granåsen gir alltid gode resultat. De som kommer fra andre treningsmiljø får ofte litt sjokk i starten før de kommer inn i den daglige rytmen.

Spillergruppa vet å sette pris på Nina Stiles( bildet), Sindre Østerås, Svein Axel Wickstrøm og alle andre som bidrar til at de skal ha best mulig trenings hverdag . (@tilphoto)

Det sterke kollektivet til Byåsen Håndball Elite gjør at yngre spillere får mulighet til å blomstre i trygge rammer som skapes av et miljø som virkelig vet å ta vare på hverandre å bry seg. Trener team og spillergruppe har helt klart god dialog og skapt et levesett i gruppa som gjør at det er lett å skjønne hvor lista ligger på forrentninger til hverandre. Alle de små plussene utgjør mye totalt når laget går på banen som en enhet .

Atle Oliver Johansen og Frode Bjerkan har klart å skape en trenings kultur der det er lov å prøve, feile, lære, utvikle og beherske gjennom tillit og teamwork på godt Norsk. Her med Oppmann Odd Bratlien Stokkan og Nina Stiles. ( @tilphoto)
Betydningen Ida Alstad og Teodora Tomac har i dagens spillertropp er meget viktig . Begge to bidrar med sin erfaring på en strålende måte. Engasjementet de har er gull verdt for Byåsen Håndball Elite. (@tilphoto)

Tusen takk til alle som støtter Byåsen Håndball Elite!

Vi vil takke alle som har vært å sett på kampene i år. Alle dere som følger oss daglig på digitale plattformer. Stor takk til alle som har bidratt med å skape gode kamp opplevelser for publikum. Våre partnere som er med å gjør at trenere, spillere, Administrasjon kan være så privilegert å ha muligheten til å utvikle et lag som skal skape god underholdning samt motivere yngre barn, ungdom til å spille dette fantastiske spillet håndball. Uten alle dere hadde ikke denne Bronsemedaljen vært mulig. Tusen tusen takk!

Link til våre partnere :

Flere bilder fra Storhamar kampen

Alle bilder tatt av @tilphoto

https://www.facebook.com/tilphoto/