BYÅSEN ALL STAR TEAM Kari Helene Knudsen – Byåsen

BYÅSEN ALL STAR TEAM Kari Helene Knudsen

Da er vi klar for ny spiller som har fått plass på all star. Kari Helen Knudsen kantspiller .

Kari var også innom det Norske landslaget ( bildet er hentet fra Avisa Sør – Trøndelag )

Min beste år med Byåsen kort oppsummert . Veldig gode på slutten av 80 tallet og spilte fra 1987 til 1999 (måtte legge opp pga skade)med 2 korte opphold for å få 2 gutter i 1992 og 1995. Det er mange gode minner.

Vi tok trippel i 88-89. Europa cup kamp i Romania med ingen strøm i hallen før 1 min før kampstart. 2x NM gull mange gode trenere som Odd Egil Eidsæter, Ivicia Rimanic, Marit Brevik og Valeri Putans. Begynner å bli noen år siden.

Alltid veldig morsomt å spille de lokale oppgjørene mot Sjetne og Sverresborg .Fulle tribuner og høy stemning i hallen .I dag er det lite med håndball ettersom min yngste sønn la opp håndball med Kolstad denne sesongen .

Ellers jobber jeg som eiendomsforvalter i økonomi for Newsec Basale. Har ikke fulgt med på Byåsen i det siste …syns det har vært litt «kjedelig» lite profiler men håper det tar seg opp slik at vi får et topp damelag i byen.

litt av noen profiler fra Tv som var med på denne Jubelåsen kasetten. På tide med ny Byåsen Håndball Elite sang som i dag ville havnet på Spotify .