BYÅSEN ALL STAR TEAM Kari Solem Aune – Byåsen

BYÅSEN ALL STAR TEAM Kari Solem Aune

Neste spiller ut i vår ALL STAR serie er strek spiller Kari Solem Aune .

Jeg har vokst opp i Byåsen, og ble tatt inn i A-stallen som 16-åring. Husker godt oppkjøringa til den første sesongen, da alt var nytt. Artig treningsleir i Bad Urach, Tyskland. Etter hvert kom Trine tilbake fra mammaperm, og vi spilte oss i form til å ta NM-gull mot Bækkelaget.

Det var også stort å spille semifinale i E-cup foran en fullsatt Nidarøhallen. Jeg spilte for Byåsen 1991-98, hadde et år i Dortmund og et år pause, før jeg avsluttet med sesongen 00/01. Da hadde jeg fått være med på mye artig, både på og utenfor banen.

Jeg studerte samtidig som jeg spilte, så da jeg kom hjem fra Tyskland var jeg ferdig utdannet siv.ing og kunne gå ut i jobb. I dag er jeg VVS-ingeniør i COWI og jobber mye med sykehusplanlegging, laboratorier og renrom.

På fritida har jeg brukt mye tid på Byåsen håndball bredde gjennom guttene. Ellers liker jeg godt å være ute i naturen både sommer og vinter. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått oppleve, og håper Byåsen fortsatt klorer seg fast der de hører hjemme, nemlig helt i toppen!