BYÅSEN ALL STAR TEAM Kate Mogseth Nordal – Byåsen

BYÅSEN ALL STAR TEAM Kate Mogseth Nordal

Neste spiller ut er playmaker Kate Mogseth Nordal.

Jeg spilte på Byåsen fra 1990-2001. Jeg var nesten 17 år da jeg ble tatt opp. Jeg ble godt mottatt av alle på laget. Det var supert/lærerikt å få spille med bakspillere som Trine Haltvik, Mia Høgdahl og Karin Pettersen. Vi har vunnet serien 2 ganger og cupmester 1 gang og ellers noe sølv og bronse?

Jeg opplevde utrolig mye med Byåsen og det var spennende å få spille ut i Europa. Vi var en utrolig fin gjeng som hadde det mye gøy både på og utenfor banen. Vi har hatt svært gode trenere som Marit Breivik og Valery Putans. Valery har jeg hatt lengst og likte godt. Svært gode og varierende treninger.

Jeg husker godt da jeg tok korsbåndet mot Bækkelaget i sluttspillet i 97. Tror det var i semifinalen. Jeg husker også godt da vi gikk videre i europacupen med flere mål scoret på hjemmebane mot Kiev. Vi tapte borte. Jeg fikk frimerke fra start pga god hjemmekamp. Endte med 3×2 min og rødt kort sammen med Natalija Kudrjavceva på tribunen. Kiev fikk ikke delta på banketten etter kampen, så der satt vi alene med dommerne og feira.

Jeg har ikke fått sett så mange Byåsen kamper i de siste årene pga dårlig tid,da jeg selv har vært trener. Jeg håper Byåsen kan klare å holde på de beste spillerne sine, slik at de kan få et stabilt godt lag. Håper å få med meg litt kamper framover.

I dag er jeg lærer på Vikhammer ungdomsskole. Jeg har også trent 2000 og 2002-lag fram til nå. Jeg har vært kretstrener også i mange år. Skal til høsten være med litt i Rema 1000 akademiet .

Med hilsen

Kate Mogseth Nordal