BYÅSEN ALL STAR TEAM Tonje Nøstvold Lunde – Byåsen
"Trondheim Spektrum"

BYÅSEN ALL STAR TEAM Tonje Nøstvold Lunde

Da har vi kommet til høyre bakspiller Tonje Nøstvold Lunde. ( Hoved bilde tatt av Nidaros Foto )

Etter 7 1/2 sesong over to perioder i Byåsen fikk jeg oppleve mye. Jeg kom til Trondheim som 20-åring, klar for nye utfordringer. Jeg hadde spilt på yngre landslag med flere av spillerne og det var en fordel for å komme raskt inn i samhandlingen.

Bilde tatt av Nidaros foto

Vi spilte blant annet Europacup finale og vant NM senior. Semifinalen i Europacupen er noe av det som har brent seg godt fast i minnet etter at vi spilte 29-29 hjemme og 30-30 borte, og da gikk til finalen for å ha scoret flere mål på bortebane.

Det ble mye sølvtøy i mine perioder. Larvik gjorde som regel rent bord, derfor henger gullet i NM veldig høyt.

Bilde tatt av Nidaros Foto

Byåsen fremstår i dag med det samme verdigrunnlaget som da jeg var der. Det er utvikling av egne og unge spillere spedd på med litt rutine. Dette har vært ett kjennetegn i Byåsen så lenge jeg kan huske.

I dag jobber jeg i sparebank 1 SR-bank som finansrådgiver. Jeg har vært litt aktiv frem til denne sesongen i Sola både som spiller og assistent-trener men nå er det slutt.