BYÅSEN ALL STAR TEAM Unni Birkrem – Byåsen

BYÅSEN ALL STAR TEAM Unni Birkrem

Da er det målvakt Unni Birkrem som er neste spiller ut.

Spilte i Byåsen fra seriestart 1985 – 1990. Hadde 1 sesong 1989 i Sjetne før jeg spilte siste sesong 1990 med Marit Breivik som trener. Hadde flere gull i hovedserien og flere sluttspill seire. 1 NM gull og 4 sølv.

Husker semifinale i sluttspillet mot Sverresborg godt. Vi vant til slutt med 1 mål – jevn og tett kamp (triller). Ivica fikk rødt kort når det var igjen 3 min av kampen og vi ledet med 1 mål. Han løp rundt banen og ledet laget. Hvor han tilslutt endte opp på tribunen mens han ga oss ordre. Sverresborg fikk straffekast like før tiden var ute og jeg reddet. Byåsen vant med 1 mål over et rutinert Sverresborg lag som var favoritter for å ta sluttspillet.

Etter jeg la opp i 1990 så begynte jeg å studere sykepleie, psykiatri og ledelse. Jeg er avdelingsleder på et Omsorg senter i Kristiansand. Jeg bor nå i Kristiansand og følger bare med på TV /FB på Byåsen. Ellers så er jeg med på Byåsen Veteran hvert år å treffer på tidligere lagvenninner.

Byåsen er nest vinnende lag i veteran NM for damer. Følger nå med Vipers som er min moder klubb. Takk for kåringen – all star team.

God sommer! Unni