Byåsen avslutter samarbeidet med Arne Högdahl – Byåsen
FOTO: ROBERT MAGNUSSEN / NIDAROSFOTO.NO Tlf:99377622

Byåsen avslutter samarbeidet med Arne Högdahl

Byåsen Håndball Elite har valgt å si opp arbeidsforholdet med hovedtrener Arne Högdahl.

Som kjent kom det frem i en undersøkelse i vår at det var misnøye med hovedtreneren i spillergruppa. I etterkant av dette ble det kjørt en prosess hvor det ble lagt fram en plan for hvordan situasjonen skulle bli bedre. På bakgrunn av hovedtrenerens nye plan, fikk han fornyet tillit.

 

Spillergruppen er klubbens viktigste ressurs i veien mot ambisjonen om å bli best. Det er derfor tungtveiende i en sak som denne, hva spillergruppen mener. Klubben føler at tiltakene som ble lovet ikke har blitt gjennomført i tilstrekkelig grad, og at de sportslige resultatene heller ikke har vært tilfredsstillende. Derfor ser styret det best å avslutte samarbeidet nå.

 

– Styret hadde håpet og trodd at prosessen etter i vår, ville betydd en bedring i samarbeidet mellom spillergruppen og hovedtrener. Når dette viser seg ikke å være tilfelle, synes styret det er beklagelig og vi ser oss nødt til å avslutte samarbeidet. Vi ønsker å takke Arne for den jobben han har gjort i Byåsen og ønsker han lykke til videre, sier styreleder Oddvar Aardahl.

 

– Jeg hadde tro på prosjektet og ønsket å fortsette, og jeg er lei meg for at det ble slik det ble. Jeg ønsker både klubben og spillerne lykke til videre, uttaler Arne Högdahl.

 

Dagens assistenttrener Roger Kvannli vil overta hovedtreneransvaret fra og med i dag.

 

Kontaktinfo:
Styreleder Oddvar Aardahl
Tlf: 902 53 969