BYÅSEN ER MED I MEDALJEKAMPEN – Byåsen

BYÅSEN ER MED I MEDALJEKAMPEN

Det blir en avslutning på årets Rema 1000 Liga som vil bevare spenningen til siste kampdag. I går knuste Storhamar suverene Vipers mens Tertnes slo Oppsal. Byåsen Håndball Elite skal på Søndag spille mot Molde.

Atle og Frode står foran en meget spennende periode. Der marginer med eller mot vil avgjøre plassering.

Det er mange scenario som kan utspille seg, men Byåsen har mulighet til å avgjøre alt selv . Det er veldig sterkt av Byåsen å være med i medaljekampen med mange unge spillere som opplever denne type avslutning på seriespillet for første gang. Dette blir verdifull erfaring å bygge videre på inn mot sluttspillet og neste sesong.

Nå skal Julie Bøe Jakobsen styre Byåsen med god hjelp fra Teodora Tomac som har erfaring som blir gull verdt nå i innspurten.

Det at Byåsen Håndball Elite er i posisjon til å spille om medaljer etter de utskiftninger som har vært i spillerstall de siste årene med spillere som har reist ut og presterer i mange toppklubber vitner om at kulturen Byåsen Håndball Elite har for å skape god trenings kultur som igjen gjør at unge spillere tar steg lever i beste velgående.

Her kan du følge Norsk topphåndball :

https://www.topphandball.no/turnering/rema1000-ligaen-kvinner/96011/