Byåsen fortsatt best – Byåsen

Byåsen fortsatt best

Onsdag kveld var det duket for det første lokaloppgjøret for sesongen, nemlig kampen mellom Byåsen og Levanger.

Tidligere i dag satte jentene seg på bussen i retning Levanger og Trønderhallen. Det var klart til sesongens første lokaloppgjør og Byåsen skulle ta viktige poeng.

Jevn start

Det startet jevnt mellom lagene i Trønderhallen. Lenge var det kun et eller to mål som skilte lagene, men etter at Valery Putans tok timeout i det 22. minutt satte Byåsen inn et ekstra gir. Til pause ledet jentene 14 – 12.

Tonje er i form

Byåsens Tonje Nøstvold fortsetter å vise at hun er i scoringsform. Solajenta noterte seg med hele 8 mål i kampen mot Nord-Trønderne. En annen Solajente som viste seg fram var Camilla Herrem. Fra venstrekanten scoret hun 7 mål i løpet av kampen.

Sterk 2. omgang av Byåsen

Etter pause gikk Byåsen hardere til verks. Omgangen startet i et høyere tempo enn i første omgang og det ble mye mål. Byåsen hadde flere gir å gå på enn Levanger og i andre omgang scoret Byåsen hele 20 mål.

Byåsens målvakter sto også godt i kampen. Terese leverte noen klasseredninger, og Guro Rundbråten var heller ikke dårligere. Byåsen spilte hurtig og smart håndball. Til slutt vant jentene våre med 10 mål, 34 – 24.

Ingen gåtur

Dermed ble det ingen gåtur på Daglig leder i Byåsen, Torbjørn Balstad. Tidligere i dag uttalte han til byaasen.no at han skulle gå fra Levanger til Trondheim hvis Byåsen tapte. Torbjørn er selvfølgelig fornøyd med at jentene vant, men en ekstra bonus er at han slipper gåturen som har en estimert tid på 17,5 time.

Byåsens målscorere:Tonje Nøstvold 8, Camilla Herrem 7, Raja toumi 7, Inga Berit Svestad 5, June Andenæs 2, Ida Alstad 2, Mari Molid 1, Marta Tomac 1.

FCM neste

På lørdag spiller Byåsen Champions League kamp igjen. Denne gangen er det FC Midtjylland som er motstander og kampen spilles på bortebane i Danmark.