Byåsen – Fredrikstad – Byåsen

Byåsen – Fredrikstad

På tirsdag gjester Fredrikstad Trondheim Spektrum til Postenligakamp.

På tirsdag er det igjen duket for topphåndball i Trondheim når Byåsen møter Fredrikstad kl. 18.00.

Laget fra plankebyen, som havnet på kvalikplass i fjor, har forsterket troppen i sommer og vil trolig få en bedre sesong i år. Det har vært to knepne tap så langt for Fredrikstad, men laget har så absolutt vist muskler i kampene. De tapte bare med tre mål mot Stabæk og med to mål mot Flint.

Over 200 mål

I sommer forsterket Fredrikstad stallen med blant annet Senka Buljan, toppscoreren fra fjorårets 1. divisjon. En spennende storskytter på 192 cm som i fjor scoret over 200 mål i divisjonen under Postenligaen.

Byåsen tok i mot Fredrikstad på Røros i fjorårets «hjemmeoppgjør». Det endte med Byåsenseier 29 – 22, men i år kan nok Byåsenjentene vente seg bedre motstand fra Fredrikstad.

June debuterer

Endelig er kampen kommet. Kampen der June Andenæs skal debutere i Byåsentrøya. June blir spilleberetiget i morgen, tirsdag, og blir dermed å se på banen mot Fredrikstad. Hanna får endelig sin strekpartner og de to vil nok utfylle hverandre bra denne sesongen.

To poeng blir igjen

– Tapet mot Tertnes sist helg skal revansjeres og uansett motstander som kommer på besøk så skal de få merke at dette er vår hjemmebane. Med vårt entusiastiske publikum i ryggen og full konsentrasjon fra samtlige spillere skal Fredrikstad fortsatt stå med null poeng når de forlater Trondheim, er ordene fra Byåsens trener, Valery Putans før tirsdagens kamp.

Billetter lønner det seg å kjøpe på forhånd her!

Vi sees i Spektrum!

(Byåsen)