BYÅSEN HÅNDBALL ELITE BYGGER ET SPENNENDE LAG! – Byåsen

BYÅSEN HÅNDBALL ELITE BYGGER ET SPENNENDE LAG!

Det ble en festaften med masse mål og uredde Byåsen spillere som ville masse og fikk til masse mot et mer erfarent Vipers. Det kokte foran mål i første omgang og det stoppet ikke før det sto 16 -19 til pause. Julie Bøe Jakobsen danset rundt Vipers til tider med Patty , Kallestad og Marie med på notene. Det var gøy å se hvor uredde Byåsen angrep denne kampen. på strek jobbet først Caroline Aar før Mathilde Arnstad kom på banen. I dag fikk en av de yngste virkelig prøvd seg mot etablerte landslagspillere og Mathilde grep sjansen med begge hender.

Det er noe på gang i Byåsen som vi tror vil forsterke seg inn mot neste sesong. Flere unge spillere født 2000/2001 har meldt sin ankomst og de utfordrer de mer etablerte spillerne i gruppa. Dette vil føre til sunn konkurranse som igjen vil utvikle spillergruppa å gjøre Byåsen enda bedre fremover. Erfaringen alle får gjennom å spille kamper som i dag er gull verdt. Sulten på utvikling er stor og laget visste frem tøft forsvar spill til tider i første halvdel av andre omgang. Teodora Tomac var sikker fra syv meter i dag og anført av en Julie Bøe Jakobsen som tok knalltøffe taklinger og strekspill på høyt nivå fra Mathilde Arnstad ble dette en meget severdig og positiv opplevelse for Byåsen Håndball Elite som lag. Med et fantastisk hjemmepublikum i ryggen som ga full støtte var det akkurat slik stemning man ønsker seg på en hjemmekamper. Stor takk til Byneset, Aure, Rennebu, Inderøya, Strindheim og Flatås som tok turen i dag. Takk til partnere og alle 880 publikummere for å lage gode rammer rundt kampen. Nå ser laget frem mot bortekamp mot den lokale rivalen Molde.

Teodora var sikker fra straffe merket og hadde fine innspill til strek FOTO: Lykt Foto&Film
Dagens spiller på Byåsen Håndball Elite ble Mathilde Arnstad.

Det skal bli spennende å følge med på avslutningen av seriespillet der Byåsen Håndball Elite nå ligger på en tredjeplass etter 19 kamper.

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=388251