Byåsen Håndball Elite har endelig seriestart – Byåsen

Byåsen Håndball Elite har endelig seriestart

Det har vært en ekstrem lang oppkjøring for Byåsen Håndball Elite. Nå skal det endelig spilles kamper som betyr noe igjen. Laget har nå gjennomført sin siste uke med oppkjøring å reiser til Oslo for å møte Oppsal i morgen. ( Alle foto Fotolars )

Caroline Aar og resten av laget er klare for å endelig kjempe om poeng igjen.

Fjorårets lag fikk frem flere profiler som fortsatt er med å vil prege kampene fremover. Annick Lipman i mål vil som i fjor være en meget viktig brikke i Byåsen sitt spill bakover. Det blir spennende å se om Annick har samme nivå som hun hadde før Jul i fjor da hun endte på en redningsprosent på rundt 42 % . En Annick i storslag vil gi et hurtig Byåsen mange ankomst muligheter mot Oppsal.

Anna Kallestad som hadde sitt definitive gjennombrudd i Rema 1000 Ligaen i fjor utviklet sitt spill mye i løpet av sesongen å fikk mer ansvar bakover utover i sesongen.

Julie Bøe Jacobsen vil med sitt tempo gir Byåsen en dimensjon som skal gi mange pluss i både ankomst og etablert angrepspill. Bakover har Julie også blitt en meget god toer i forsvar.

I treningskampene har vi fått stiftet bekjentskap med flere unge spillere blant andre Andrea Holm Aune, Dina Klungtveit Olufsen og Karen Forseth. De har kommet inn med uredd spillestil og masse tæl. Det er bare å benke seg foran direktesport kl. 18 00 i morgen, så får vi se hvilke spillere Atle Oliver Johansen mønstrer til første kamp i Rema 1000 Ligaen 2020/21. Det er bare å glede seg til kamp !

https://www.direktesport.no/event/d481hJSaoV1eL17neoNXIC