Byåsen Håndball Elite nærmer seg ny sesong – Byåsen

Byåsen Håndball Elite nærmer seg ny sesong

Da er det kort tid igjen før trenere og spillere møtes til ny sesong. Noen spillere er borte fra fjorårets lag og nye spillere er klare til å sette sitt preg på laget. Det blir en meget spennende sesong på damesiden i Rema 1000 Ligaen. En uke med egentrening gjenstår før gruppa er i gang fra neste uke. Hoved trener Atle Oliver Johansen og Ass.trener Frode Bjerkan har fått noen meget spennende unge spillere inn i troppen og Kjersti Boge Solås som helt klart vil gi Byåsen en ny dimensjon når det gjelder skuddkraft fra distanse.

Av yngre spillere som er i troppen allerede skal det bli spennende å se om de som nå har vært i klubben noen år tar enda mer plass i årets sesong. Kristin Loraas Eirksson , Marie Rokkones Hansen, Mathilde Arnstad, Ane Bagøien Hjulstad som alle har spennende kvaliteter i sitt spill. Vi fikk se glimt av potensialet i fjor. Det er lite tvil om at alle fire har mye håndball i kroppen . Målvakt Helle Kjellberg – Line har nå jobbet i tospann med Annick Lipman i en hel sesong. Helt skadefri og klar til ny sesong. Sofie Riseth er fortsatt i opptrening.

Dette var litt om nykommere og de yngste i troppen. Troppen er så og si fulltegnet før oppstart. Mer om de etablerte i stallen senere i uken . Herlig å kjenne på at det nærmer seg ny sesong.