Byåsen Håndball Elite representert i styret i Norsk Topphåndball! – Byåsen

Byåsen Håndball Elite representert i styret i Norsk Topphåndball!

Oddvar Aardahl valgt inn i styret til Norsk Topphåndball.

Helga 4. – 6. mai samlet Norsk Topphåndball alle klubbene i Eliteserien, der ble det mellom annet valgt nytt styre i NTH. Vår styreleder, Oddvar Aardahl, ble valgt som styremedlem for en 2-årsperiode. Bakgrunnen for at han sa ja til vervet er følgende:

«Jeg har gjennom styreledervervet i Byåsen Håndball Elite, lært topphåndballen å kjenne fra innsiden. På godt og vondt egentlig både hva gjelder det sportslige og ikke minst det økonomiske sidene ved det å drive toppidrett i Norge. De utfordringene BHE har som klubb på eliteserienivå, er ganske de samme som alle de øvrige 23 eliteserieklubbene i NTH har. Jeg vil spesielt jobbe for at de økonomiske rammevilkårene for klubbene i topphåndballen både på dame- og herresiden blir bedre. Likeså ønsker jeg bidra til at det blir ryddighet og større disiplin blant medlemsklubbene hva gjelder overganger av spillere de norske klubbene imellom.

 

Jeg går inn i styret i en tid der NTH opplever mye spennende og positivt.  Spesielt gjelder dette forhold omkring salg/marked og i bruken av de mulighetene som ligger i sosiale media.»

 

Vi gratulerer Oddvar med vervet i NTH og ønsker de lykke til!