Byåsen Håndball Elite slipper inn for mange mål – Byåsen

Byåsen Håndball Elite slipper inn for mange mål

Nå er det få kamper igjen i REMA 1000 Ligaen før Jul . Byåsen er nødt til å stramme til bakover i andre del av sesongen. 29,5 mål bakover i snitt er nok ganske mye høyere enn hovedtrener Atle Oliver Johansen ønsker. Seks av årets kamper har endt med pluss 30 baklengs i REMA 1000 ligaen.

Caroline Aar som nå har passert 50 kamper for Byåsen Håndball Elite blir en viktig brikke i det å sette sammen et tett og taklende forsvar. Caroline fikk Blomster levert av Nidaros Lys og Blomster.

Etter Fredrikstad sin seier mot Rælingen ligger Byåsen Håndball Elite på 8.Plass å innehar den siste sluttspillplassen . Det er 31 dager til laget skal reise til Flint Tønsberg.

Caroline Aar og Mathilde Arnstad fikk det til å stemme godt mot Molde . Gjenskape det kollektive forsvaret de styrte da blir nøkkelen etter Jul. Selvsagt må Byåsen tilpasse litt etter motstander. Mot Molde traff laget godt.

Hele troppen unntatt Annick Lipman er samlet i Desember, så det er gode muligheter til å jobbe med detaljer som skal gi laget litt mer trygghet bakover og fremover på banen.

Et forsvar som leverer sammen med Annick Lipman har tidligere gitt Byåsen god poengfangst.

Byåsen Håndball Elite Ønsker å løpe håndball. Et forsvar som skaper mange brudd blir da viktig. Vi skal følge godt med i Desember å er sikre på at denne treningsperioden vil gi Byåsen tiltrengt tid på finjustere laget inn mot siste halvdel.