Byåsen Håndball Elite takker av tre av våre store! – Byåsen

Byåsen Håndball Elite takker av tre av våre store!

Det har lenge vært kjent at Marit R. Jakobsen og Moa Høgdahl skulle forlate klubben. For ikke så lenge siden ble det også kjent at Hanna Yttereng forlater BHE.

Det er alltid synd å mist gode spillere! Disse skulle jo ha vært med på å skape det vi «alle» venter på – nemlig det neste storlaget av Byåsen Håndball Elite. Det laget som skal erobre tronen i Norsk håndball. Det laget som skal spise kirsebær med de store i Europa!

 

BHE skaper storspillere i «haug og dung». Farmerklubben BHE er «verdenskjent». Det kan se ut som vi strever voldsomt med å få den erfarne gjengen på 26 – 30 år.

 

Jeg innrømmer det – jeg er en veldig dårlig taper på BHE sine vegne. Men jeg skal la det ligge nå. Fordi vi i BHE skylder alle tre – Marit, Moa og Hanna en stor takk for innsatsen i BHE. Dere har bidratt så det holder! Alle har vært sterkt delaktige i klubbens prestasjoner. I denne stund er dere alle tre «EnForLaget». Vi i BHE er meget takknemlige for akkurat det!

 

En spesiell takk til Marit og Moa som har vært «lenge» i BHE-drakta. Flotte representanter for BHE – både på og utenfor banen!

 

Derfor – Tusen takk alle tre for innsatsen i BHE-drakta! Alle vi i BHE ønsker dere lykke til videre i deres respektive karrierer. Når historien skal skrives om dere i BHE, vil den bli skrevet med STORE bokstaver og i positive ordelag! Vi lover å følge med på dere i tiden som kommer!

 

ET SISTE ØNSKE – om jeg får lov: Ta med dere det positive fra oppholdet i klubben. Det negative har vi jobbet oss gjennom og forsøkt lagt bak oss! Døren står åpen om «hjemlengselen blir for sterk»!

 

I ærbødighet og takknemlighet – en helhjerta hilsen fra et samlet BHE!

 

 

Oddvar Aardahl

Styreleder